Prvi 2482 pregleda 15. srpnja 2019.

Koju boju kose će svi nositi kad prođe ljeto?

chezvoushair/instagram

Iako je ljeto tek na sredini i vjerojatno još ne razmišljaš o boji kose koju bi mogla nositi ove jeseni, možda bi nakon ovog članka mogla već početi razmišljati o toj promjeni, jer o trendovima koji će se nositi nakon ljeta već se naveliko priča.

Boje kose svojstvene za ljeto su svjetliji tonovi upotpunjeni blagim valovima, no ono što nam donose jesensko-zimski frizerski trendovi nešto je sasvim drugačije.

Za jesen nešto skroz drugačije; hladna kava

Naime, boja kosa poznatija pod nazivom ‘hladna kava’ je tamno smeđa ili crna kosa s odsjajem mahagonija gdje najviše do izražaja dolaze pramenovi kestenjastih i karamela tonova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAHOGANY 🎨

A post shared by NYC Hair Painter | OWNER (@mane_champagne) on

Ovaj trend smo već imali prilike vidjeti na društvenim mrežama, no svoj službeni naziv je dobio tek nedavno, a dala mu ga je poznata frizerka iz New Yorka, Kimberly Bonondona.

Ovaj se izgled postiže lowlightsima ili balayage tehnikom bojanja, ovisno o tome koliko intenzivan kontrast želiš postići između tamnijih i svjetlijih tonova.

Potrebno ju je redovito održavati

Ukoliko se odlučiš na ovu boju na jesen, imaj na umu da je riječ o boji koja zahtjeva održavanje sjaja, tako da bi redovite maske za obojenu kosu i šamponi za sjaj trebali postati neizostavan dio tvoje kolekcije preparata za njegu kose.

Kako ti se sviđa?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CARAMEL☕️ESPRESSO

Objavu dijeli Landis McMann (@landi_locks)

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baš je dobra :)