Prvi 1023 pregleda 07. kolovoza 2018.

Koliko se šećera zapravo nalazi u cugi?

Pinterest

Ako si se ikada upustio/la u brojanje dnevnog unosa kalorija, velika je vjerojatnost da si zaboravio/la na one kalorije koje se kriju u zaslađenim pićima.

Kalorije ne dolaze samo od čvrste hrane, jer i mnogobrojna pića sadrže značajne količine energije. Primjerice mlijeko, ulje, sokovi, alkohol, piše Huffingtonpost.com. Samo jedna krigla piva sadrži sličnu količinu energije kao i pečeni pileći batak, sličnu kao i svega dvije žlice ulja.

via GIPHY

Mnogi ne znaju da su alkohol i gazirana pića najveći neprijatelji svake dijete. To je zato što ne znaju koliko se u njima krije kalorija. Čaša coca-cole sadrži 100 kalorija, kao i čaša mlijeka.

via GIPHY

Zapravo se svi gazirani te mliječni napitci kreću oko ove brojke. Puna čaša konjaka, vodke ili đina bi iznosila čak 1000 kalorija dok nešto blaže rakije i likeri iznose 400 kalorija.

via GIPHY

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • onajkojinijemoj

    Ma daj da se pije haha ko nema gdje da sjedne na stol neka stane
  • mala_loodacha

    Pa to je sve sami šećer...
shopping

10 najtoplijih džempera za ledene dane

2 komentar/a

companyman123

Želim podijeliti sa svijetom kako sam dobio muža za samo 24 sata, uz pomoć velike čarolije zvane dr. Akin, vidio sam njegov kontakt online, vrlo je moćan i pošten, moj suprug me ostao 7 godina otišao biti s drugom samo zato što nisam mogao imati dijete za njega, a Dr. Akin ga je vratio natrag za mene, možete ga kontaktirati za pomoć e-pošte: akinsolutiontemple@gmail.com. Za WhatsApp Chat i pozive: +27656406432

mala_loodacha

baš su dobri