Prvi 4274 pregleda 09. listopada 2022.

Komentari Marka Tolje u showu 'Zvijezde pjevaju' su hit!

Sara Gomez Dubois

U subotu je krenula je 11. sezona zabavnog showa 'Zvijezde pjevaju' u kojoj se natječe ukupno osam parova. Show su otvorili članovi žirija Marko Tolja, Danijela Martinović i Mario Battifiaca Danijelinom obrađenom pjesmom 'Pleši sa mnom'.

Izjave pjevača Marka Tolje u prvoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' zapalile su društvene mreže. Svih osam parova dobilo je svoje kritike ili pohvale stručnog žirija, a Toljine su se posebno istaknule. Pogledajte, pročitajte i poslušajte one najbolje!

Ovo je kompilacija komentara:

"Ja kad sam vidio tvoje ime i prezime, nisam znao tko si ti jer sam ja stara seljačina koja nema TikTok, a najmlađi sam u žiriju. Moje je iznenađenje bilo još i veće jer nisam znao što očekivati", rekao je Tolja, pa je nahvalio Marca koji je s mentoricom Mijom Negovetić izveo pjesmu 'I'm so excited'.

"Ja sam ogroman fan Leta 3. Da mi je netko rekao da ću ja gledati Prlju kako u odijelu pjeva Tomislava Ivčića, ja bih rekao da su to neke teške droge u pitanju, ali ja sam toliko sretan zbog toga. To je toliko radosti bilo. Mislim da ćete biti jako zanimljiv par", našalio se Tolja te pohvalio cijeli nastup Jelene Miholjević i Zorana Prodanovića Prlje koji su pjevali pjesmu 'Najljepša si'.

"S jednim uhom sam tebe slušao i boljelo me to uho malo. S drugim uhom sam slušao Tonku da si poravnam tako da mi se u sredini mozga nađe na nuli pa više ne znam di sam", uputio je Marko komentar Mariju Valentiću koji je s Antonijom Matković Šerić otpjevao Oliverovu pjesmu 'Kad mi dođeš ti'.

Ovi komentari su urnebesni, a svi se veselimo čuti nove u nadolazećim epizodama.

Trenutke iz showa i sve o 'Zvijezde pjevaju' gledajte na njihovim društvenim mrežama: Facebooku, Instagramu, TikToku i YouTube kanalu!

 

 

Tvoja reakcija?