Prvi 1281 pregleda 12. ožujka 2021.

Koristiš tuđu šifru za Netflix, a ne živite skupa? Ne još dugo...

Počeli su slati poruke korisnicima u kojima piše: 'Ako ne živite s vlasnikom ovog računa, potreban vam je vlastiti račun kako biste nastavili gledati'

Iako je opće poznato da gotovo svi gledamo Netflix, ali i ostale streaming servise, tako da šeramo lozinke s prijateljima i obitelji, ali iz Netflixa sad tome žele stati na kraj, javlja 24sata.

Ideja streaming servisa je ta da na jednom profilu možemo koristiti više računa, kako bi svi ukućani gledali ono što žele. No, to se zlorabi pa su iz Netflixa počeli slati poruke korisnicima u kojima piše da, ukoliko ne žive s onime čiji je account, moraju napraviti vlastiti. 

"Ako ne živite s vlasnikom ovog računa, potreban vam je vlastiti račun kako biste nastavili gledati", piše u poruci. Ako žele potvrditi pristup računu, moraju upisati kod koji im stiže na e-mail ili mobitel.

 | Autor:

Iako još nije poznato hoće li ovu praksu zaista početi primjenjivati, jer je sve tek u testnoj fazi, ovo su osmislili kako bi osigurali da oni koji koriste Netflix račun budu i ovlašteni za to. 

Kako se vama čini ova ideja? 

Tvoja reakcija?