Prvi 791 pregleda 18. listopada 2021.

Kourtney Kardashian i Travis Barker su zaručeni!

Instagram

Nakon nekoliko mjeseci veze, Kourtney Kardashian i Travis Barker su se zaručili, a fotke romantične prosidbe brzo su obišle svijet

Američka reality zvijezda Kourtney Kardashian i bubnjar Travis Barker i službeno su zaručeni, piše Cosmopolitan. Prosidba se odvila na plaži pored hotela Montecito gdje su Travis i Kourtney bili okruženi ružama i svijećama, a Kourtney je potom romantične fotke objavila na svom Instagramu uz opis 'Zauvijek'.

Par je zaruke proslavio na fancy večeri s obitelji, a njegova su djeca, Landon i Alabama, na Instagramu objavili storyje na kojima im čestitaju. "Tako sam sretna zbog vas. Volim vas oboje", napisala je Travisova kćer. Također, na storyjima možemo vidjeti i ogromni zaručnički prsten. 

 | Autor: Instagram Instagram

O vezi Travisa i Kourtney počelo se špekulirati još u siječnju ove godine, a potom je izvor blizak paru potvrdio da hodaju već nekoliko mjeseci. Kao par su poslali službeni kada je Kourtney, u veljači ove godine, na svom Instagramu objavila fotku kako se ona i Travis drže za ruke. 

Sada željno iščekujemo vjenčanje!

Tvoja reakcija?