Prvi 3333 pregleda 19. listopada 2021.

Kourtney se zaručila, a kako je to podnio njezin bivši, Scott?

Pixsell

Reality zvijezda Kourtney Kardashian i bubnjar Travis Barker jučer su obznanili svoje zaruke, no mnogi se pitaju kako se sada osjeća njen bivši dečko i otac njene djece Scott Disick...

Jučer je svijet obišla vijest da su američka reality zvijezda Kourtney Kardashian i bubnjar Travis Barker zaručeni. Naravno, njihove obitelji, prijatelji, ali i fanovi su oduševljeni, no mnogi od njih nisu se mogli ne zapitati kako se sada osjeća Scott Disick, Kourtneyin bivši dečko i otac njene djece.

Seventeen piše kako Scott uopće nije dobro podnio vijesti o Kourtneyinim zarukama. "Scott će poludjeti. Jako je loše. Moglo bi postati jako mračno", rekao je jedan izvor za Page Six

Nije tajna da Scott Travisovu i Kourtneyinu vezu nije odobravao od samog početka te da se cijelo vrijeme nadao da će se on i Kourtney pomiriti i napokon vjenčati.

Svi znamo da se to nije dogodilo, a jedan izvor blizak obitelji Kardashian je još u svibnju ove godine rekao da su odnosi između Scotta i Kourtney vrlo napeti te da gotovo niti ne razgovaraju. Također, Scott je svoj život započeo u Miamiju jer ne može podnijeti činjenicu da je Kourtney s Travisom. 

Što vi mislite, ima li se Scott pravo ljutiti?

 

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

 

Tvoja reakcija?