Prvi 4020 pregleda 27. prosinca 2018.

Meghan otkriva: Kraljevska beba uskoro stiže

meghanmarkle_official

Princeza otkrila kako se termin bliži

Vojvotkinja od Sussex-a, Meghan Markle, dala je nove informacije o skorašnjem porodu, kako prenosi Cosmopolitan.  Napustivši glumu udajom za princa Harryja, Markle se odrekla ležernog Hollywoodskog života. Dok je prije intervjue davala bez problema, sada mora prolaziti protokole i paziti što iznosi u javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Young @meghanmarkle_official 😍

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Tijekom tradicionalne Božićne šetnje s Princom Harryjem, Princom Williamom i Vojvotkinjom Kate, Meghan je otvoreno pričala o svojoj trudnoći. Prema obožavatelju koji ju je pitao je li uzbuđena oko poroda, bivša glumica je izjavila kako se trudnoća približava kraju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Kensingtonska palača nije objavila točne podatke kada bi se dijete trebalo roditi, već su najavli da novi član kraljevske obitelji na svijet dolazi na proljeće 2019. godine.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jedva čekaaaam :))))