Prvi 3052 pregleda 25. ožujka 2019.

Kraljica 'špijunira' Meghan i princa Harryja?

princeharry_2018/Instagram

Kraljica je imenovala svog bivšeg osobnog tajnika i dugogodišnjeg suradnika od povjerenja, Sir Christophera Geidta, za suradnika kako bi na oku imala sve što Meghan i Harry rade

Kraljica Elizabeta II. navodno je povukla neke dobro promišljene poteze kako bi cijelo vrijeme 'imala na oku' Harryja i Meghan nakon njihovog preseljenja u vlastito kućanstvo koje je neovisno o Buckinghamskoj palači, piše Marie Claire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Your Royal Heinous 😈

A post shared by Her Majesty (@queenelizabeth) on

U svojoj nedavnoj kolumni za Daily Mail, kraljevski komentator Richard Eden kaže da je kraljičina odluka da vrati Sir Christophera Geidta kao suradnika dio njezinog plana da u svakom trenutku bude upućena u apsolutno sve o vojvodi i vojvotkinji od Sussexa. Prema riječima Edena, Geidt je podnio ostavku na mjesto kraljičinog privatnog tajnika "prije dvije godine". A sad se, čini se, vraća.

"Njezino Veličanstvo cijeni mudre savjete lorda Geidta", rekao je jedan dvorjanin. "Ova nova uloga ponovno mu daje formalni status." Geidt je također predsjednik Queen's Commonwealth Trust-a, što znači da će i s te strane blisko surađivati ​​s Harryjem i Meghan, koji su predsjednici te organizacije.

"Sve je to dio plana da kraljica može pratiti njih dvoje", rekao je Eden. "Lord Geidt bit će oči i uši Njezina Veličanstva." Ako je to istina, to znači da bi moglo biti svega... Je li ovo početak još jedne kraljevske drame? Hmmm... Vidjet ćemo!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    štaaaa???