Prvi 4487 pregleda 15. svibnja 2020.

Kreatori Una objasnili pravila igre: 'Ovo je jedina istina!'

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Uno je zabavna i dinamična kartaška igra koju smo svi barem jednom zaigrali u krugu obitelji ili s društvom. Koliko smo samo puta ušli u konflikt ili žustru raspravu s ostalim igračima radi neslaganja oko pojedinih pravila igre

Upravo je ta pravila jednom i zauvijek odlučila razjasniti sama ekipa iz tvrtke ‘Uno’ objavivši na svom Twitter profilu mali trik kojim se služio velik broj igrača, a taj trik nikako nije u skladu sa službenim pravilima.

Kako piše portal Hit, sad je napokon razjašnjena dilema o tome može li se na crnu kartu +4 staviti nova karta +2 i natjerati sljedećega igrača da vuče 6 karata iz špila.

“Ako netko stavi kartu +4, morate vući četiri karte i preskočiti red za igranje. Ne možete staviti kartu +2 i natjerati sljedeću osobu da vuče šest karata. Znamo da ste probali”, napisali su iz Una na Twitteru.

Sudeći prema komentarima brojnih korisnika, čini se kako nitko nije pretjerano oduševljen saznanjem o službenim pravilima igre. Jedan je pratitelj čak i upitao može li se na +4 staviti druga karta +4, a iz Una su kratko odgovorili: “Ne.”

Hoćeš li ti od sad igrati po ovim pravilima ili ćeš i dalje tvrditi da je tvoje pravilo točno?

 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!
 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Fegelein

    Ljepo