Prvi 1292 pregleda 28. siječnja 2022.

Krema za samotamnjenje joj je kožu obojila u - zeleno!

tiktok

Britanka Devon (25) na TikToku je podijelila svoje nesretno iskustvo sa sredstvom za samotamnjenje zbog kojeg je njena koža poprimila sasvim drugačiju boju od očekivane. I ne, ne radi se čak ni o narančastoj...

Devon Birkett, 25-godišnja djevojka iz Velike Britanije na svom je TikToku podijelila katastrofu koja joj se dogodila sa sredstvom za samotamnjenje. Naime, Devon je na tijelo nanijela sredstvo za samotamnjenje, a umjesto preplanule puti - dobila je zelenu kožu, piše Miss7

@devonbirkettx ♬ original sound - Devon Birkett🏳️‍🌈

Devon je koristila istu pjenu za samotamnjenje kao i inače, no ovaj put je primijetila da se događa nešto čudno. Nakon dva sata, koliko je trebalo boji da se razvije, shvatila je da su joj noge poprimile zelenu boju. Odmah je stala pred ogledalo i zaprepastila se kad je shvatila kako izgleda.

“Ličila sam na Shreka. Koža mi je bila jarko zelena i uživo je izgledalo mnogo gore nego na slici”, rekla je Devon.

via GIPHY

“Sve sam radila kao i inače, napravila sam piling, a zatim namazala kožu losionom i onda nanijela pjenu za samotamnjenje. Obično nanesem jedan sloj, prespavam i sljedeći dan to isperem”, objasnila je. 

Dodala je kako je pjena imala sasvim normalnu smeđu boju, ali da je u dodiru s kožom pozelenila. 

Hoće li se žaliti proizvođaču, tražiti pomoć liječnika ili će se boja samo isprati, ostaje joj tek vidjeti... I zato dobro pazite što nanosite na sebe!

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?