Prvi 601 pregleda 06. ožujka 2023.

Krenuo je 'Ples sa zvijezdama'. Imate li favorite?

marcocuccurin/plessazvijezdama/instagram

Jučer je počela nova sezona emisije 'Ples sa zvijezdama' i ako je suditi po onome što smo vidjeli, glamura, dobrih stajlinga i odličnih plesnih vještina, neće nedostajati

U ovoj sezoni se natječe čak 13 parova među kojima su glumci, pjevači, sportaši pa čak i političari.

Naime, gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec, natječe se skupa s plesnom partnericom Helenom Janjušević, a njihova izvedba plesa 'cha cha cha' svidjela se žiriju, no poručili su mu da se ipak treba malo više opustiti.

"Moraš se otkočiti, opustiti" - savjetovala mu je Franka Batelić.

Osim Franke, u žiriju su još i Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci i Igor Barberić. 

U showu se natječe i JoomBoosova zvijezda - Marco Cuccurin. Marko i mentorica Petra Tonković sinoć su također plesali 'cha cha cha' i zaradili pozitivne komentare. 

"Toliko si ozaren dok plešeš i mislim da si jako dobro izveo. Od početka do kraja si bio totalno unutra. Paula te vodi savršeno" - komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

Osim Marca, u showu je i Fran Lauš, influencer koji je nekada bio dio JoomBoosovog tima. Fran, koji je za sebe rekao da ne zna plesati, nastupa s plesačicom Rebeccom Krajinović. Njihova sinoćnja izvedba 'quickstepa' nije oduševila žiri pa su dobili svega 15 bodova.

Marko Ciboci je rekao kako je to "jedan od lošijih quickstepova koje je vidio".

Glumica Petra Kurtela, koja je ostvarila ulogu i u JoomBoosovoj seriji "Teini dnevnici", također je jedna od natjecateljica u showu. Njezin mentor i plesni partner je Damir Horvatinčić, a sinoćnjom izvedbom 'rumbe', oduševili su i žiri i gledatelje.

"Meni da je netko rekao napravit ću komičnu rumbu ja bih rekao - stvarno? Baš mi je sjela ova rumba. Za prvi ples i još rumbu, ovo je bilo jako, jako dobro" - istaknuo je Igor Barberić.

Akademska slikarica Deniss Grgić, koja se pojavila u JoomBoosovom serijalu "Chat before you judge", je isto jedna od natjecateljica ovogodišnje sezone 'Plesa sa zvijezdama'. Natječe se s plesnim partnerom Jakovom Bjelcom, a u prvoj epizodi su otplesali 'tango' koji se poprilično svidio žiriju.

"Odmah bih ti rekao da poradiš na fokusu. I onda uz tehniku još ćeš poletjeti i zapaliti" - zaključio je Igor Barberić.

Mi jedva čekamo iduću epizodu, a vi?

Tvoja reakcija?