Prvi RAP CAMP 20766 pregleda 07. studenoga 2019.

Kristina Mandarina plesala na Hreliću u vrućim hlačicama

Nova epizoda Rap Campa je napokon vani, a glavne zvijezde su kandidati, Baka Prase i - Kristina Mandarina! No, današnja epizoda znači i prvo glasovanje - i prvo ispadanje kandidata iz showa.

Izašla je druga epizoda Rap Camp spektakla na JoomBoos YouTube kanalu, a uz kandidate i njihove mentore, Stoku, Fil Tilena i Raayja, u novoj epizodi zvijezde su Kristina Mandarina i Baka Prase!

POGLEDAJTE VIDEO:

Kristina je, zajedno s budućim rap zvijezdama, snimila profesionalni spot i pjesmu te prošetala i proplesala na zagrebačkom Hreliću i super se zabavila. Uz nju, u novoj epizodi ponovno možete gledati i Baku Prase.

Zanimljiv zadatak

 | Autor: Jurica Galoic/PIXSELL Jurica Galoic/PIXSELL

Ovoga puta kandidati svakog tima dobili su jako zanimljiv zadatak. S mentorima su morali snimiti pjesmu i spot na već poznate melodije, a upute su bile: budite kreativni i radite ono što mislite da će ispasti najbolje! I ispalo je vrhunski.

Koji tim se najbolje snašao, vidjet ćete u epizodi!

Glasajte za svog favorita ako želite da ostane u showu

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

No, iako je epizoda jako zabavna i iako su svi kandidati pokazali da su majstori rima, nakon ove epizode dogodit će se prvo ispadanje kandidata iz showa, a o tome tko ostaje, a tko odlazi - odlučujete upravo vi!

Sve što trebate je glasati za svoga favorita. Dakle, glas dajete onom kandidatu ili kandidatkinji za kojega/koju želite da ostane u showu i bori se za pobjedu i titulu nove rap zvijezde.

Kandidat ili kandidatkinja koji, nažalost, dobije najmanje vaših glasova, ispada iz showa i ne nastavlja natjecanje.

Glasanje traje od danas do sutra (petka) u 12:00 sati! A linkove za glasanje pronađite ovdje:

GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA IZ INCIDENT TEAMA

GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA IZ OUTSIDER TEAMA

GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA IZ TNTEAMA

 

Tvoja reakcija?