Prvi 1789 pregleda 25. kolovoza 2018.

KSI vs. Logan Paul: Meč godine završio neodlučeno!

umairfitness5@instagram

Čini se kako je KSI ipak ondio pobjedu u Manchesteru.

Veliki meč u svijetu YouTubera odvio se večeras između KSI i Logana Paula u areni u Manchesteru, ali i između njihove braće. Prije nego što se održao glavni meč cijelog eventa, snage su odmjerili Jake Paul & Deji. 

DEJI vs. JAKE PAUL 

Unatoč malim ozljedama i krvarenju iz nosa, Jake Paul je uspio u petoj rundi nadjačati KSI-ovog brata i odnijeti pobjedu. 

- Osjećam se odlično. Puno sam trenirao za ovo. Bila je ovo nevjerojatna borba. Poštujem Deji-a, nadam se da je naučio lekciju s obzirom da je pričao sr**a o meni i mojoj obitelji - izjavio je Jake Paul na kraju samog meča. 

- Zahvaljujem svojoj obitelji, svojem treneru, sparing partneru... Mama i tata vi ste odlični roditelji. Želim zahvaliti i svojoj predivnoj curi - nastavio je Jake.

Nakon govora poraženog Dejia, Jake se ponovno obratio publici i u kameru rekao ono što nitko nije očekivao.

- Želim ući u ring s Chris Brownom. Mislim da trebaš omjeriti snage s nekim svoje veličine - rekao je Jake. Say whaaaaaat?!?!?!

KSI vs. LOGAN PAUL 

Prva runda - Kakve provokacije Logana Paula! U više navrata je dao prilike KSI-u da mu uputi udarac, no protivnik to nije iskoristio. Zatim je palo nekoliko direkta Logana i bilo je jasno na čijoj je meč strani. 

 

#loganpaul#jakepaul#ksi#ksivsloganpaul #ksifight#loganfight@loganpaul@ksi

A post shared by Umair (@umairfitness5) on

Druga runda - KSI osjeća kako treba nadoknaditi negativne bodove u prvoj rundi i pokušava se dokazati, no Logan upućuje nekoliko udaraca u desnu stranu zaštitne kacige. KSI nakon nekoliko minuta uzvraća, ali Logan opet ima rješenje. Nakon zvonca za kraj runde, KSI je udario Logana što nikako nije smio napraviti i na teren utrčava Jake Paul. 

Treća runda - KSI napada Logana. Nekoliko udaraca prolazi i udara Logana u glavu. Vidljiva je KSI-ova prednost u ovoj rundi. 

Četvrta runda - Na samom početku runde kreće obostrani napad. Izgleda kako Logan Paul ostaje bez energije. U ovim trneucima pokretljiviji je KSI. 

Peta runda - Napad Logana Paula u prvim sekundama. Logan Paul potpuno dominira udarcima KSI-a koji je stjeran u kut. Za kraj same rudne KSI-ov direkt prolazi i udara Logana u lice. 

Šesta runda - Vidi se kako ni jedan ni drugi više nemaju energije. Dva udarca za redom u glavu od KSI-a nakon kojeg nastavlja niz udaraca upućenih u Loganovu glavu. KSI apsolutno dominira u ovoj rundi. 

 

And the winner is KSI #ksi#loganpaul#ksiwin#ksivictory#logan#loganpaulvsksi @loganpaul @ksi

A post shared by Umair (@umairfitness5) on

Ipak, suci su ostali neodlučni pa je tako i ovaj boksački meč, na sve šokirane, završio neodlučeno. 

- Kakva borba. Želim se zahvaliti svima koji su me ovo vrijeme podupirali. Logan ovo je bilo zabavno. Hoćemo ponoviti? - upitao je KSI Logana. 

- Ono što publika želi - rekao je Logan i tako potvrdio da prihvaća re-match. S obzirom da je borba završila izjednačeno, KSI je ostao prvak. 

- Početkom godine prolazio sam kroz teške trenutke i moram se zahvaliti KSI-u koji je svo ovo vrijeme bio uz mene. Dajem ti ruku - rekao je Logan Paul te nadodao kako on više nije ista osoba. 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve