Prvi 1046 pregleda 24. srpnja 2019.

Kuća žrtava Manson klana prodaje se za 2 milijuna dolara

Redfin

Ova kuća je pravi dokaz da očito 'svaka roba ima svoga kupca'...

Američki par koji voli istraživati paranormalne aktivnosti nedavno je kupio kuću koja je inspirirala horor The Conjuring. Dok se mnogi zgražaju i od takve nekretnine bi pobjegli glavom bez obzira, oni su jako sretni svojim izborom. A evo sad još jedan bizaran primjer nekretnine u kojoj se dogodila velika tragedija, a sad se prodaje za basnoslovan iznos.

Tko bi ovo kupio?

Naime, sada je na prodaju kuća u kojoj su sljedbenici klana Charlesa Mansona ubili vlasnike Lena LaBianca i njegovu suprugu Rosemary. To su učinili doslovno dan nakon jednog od najbrutalnijih ubojstava u povijesti - ono Sharon Tate i Romana Polanskog u njihovoj kući u Hollywoodu.

Možda te zanima... Sharon Tate i najbrutalnije ubojstvo u Hollywoodu

Bračni par LaBianca bio je spreman za spavanje kad su im Charles Manson i njegova desna ruka Charles Tex Watson provalili u kuću. Uvjerili su obitelj da će ih "samo" opljačkati i potom otići. Zloglasni vođa Manson uputio je Patriciu Krenwinkel i Leslie Van Houten, koje su čekale ispred, da ih ubiju. 

Mjesto brutalnog ubojstva

Na putu do Rosemary uboli su Lena, a potom i nju čak 41 put. Po kući su ostavili strašne poruke ispisane krvlju žrtava.

Ako je moguće da netko ne zna za ovu priču, jasno nam je da ne vidi ništa čudno vezano uz ovu kuću. No, svi koji za ovaj zločin znaju ne bi je uzeli ni da je besplatna, vjerojatno...

Zanimljivo je da je kuća stavljena na prodaju taman prije premijere filma 'Once upon a time in Hollywood' u čijim su glavnim ulogama Leonardo DiCaprio i Brad Pitt, a govori upravo o brutalnim ubojstvima Manson klana.

Cijena? Prava sitnica, 1,98 milijuna dolara.

POGLEDAJ GALERIJU:

1/12
KUĆA

Hoće li je netko kupiti? Vrijeme će pokazati. No, s obzirom da se nalazi u elitnom dijelu Los Angelesa, a i da već znamo da svaka roba ima svoga kupca - sve je moguće.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Grozno