Prvi 357 pregleda 23. prosinca 2021.

Kultna serija 'Uvod u anatomiju' bliži se kraju?

greysabc/instagram

Serija 'Uvod u anatomiju' već je 18. sezonu za redom prisutna na našim malim ekranima i čini se da bi ta sezona ujedno mogla biti i posljednja

Serija 'Uvod u anatomiju' već se gotovo dva desetljeća, točnije 18 sezona, prikazuje na našim malim ekranima i mnogi se već pitaju hoće li ta serija ikada završiti. Šuškanja o njenom kraju sada su glasnija jer je glavna glumica Ellen Pompeo, koja utjelovljuje lik Meredith Grey, izrazila želju da se serija privede kraju, piše Her

"Pokušala sam se fokusirati na to da sve uvjerim u to da seriju trebamo privesti kraju. Osjećam se kao neki naivac koji samo govori 'kakvu priču još možemo ispričati?'", ispričala je Ellen za Insider. "No, svi mi samo govore 'koga briga, Ellen, serija nam donosi milijune dolara'", dodala je. 

Iako joj zaista ova serija donosi milijune dolara i čini ju jednom od najplaćenijih hollywoodskih glumica, Ellen ovo nije prvi put da spominje da želi da serija završi.

Naime, još u veljači ove godine, Ellen je gostovala u jutarnjoj emisiji CBS-a i rekla kako cijela ekipa pokušava smisliti najbolji način da završe seriju. "Koju priču još možemo ispričati da završimo ovu kultnu seriju? Kako ćemo to učiniti?", ispričala je. 

Što vi mislite, treba li 'Uvod u anatomiju' privesti kraju? 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?