Prvi 4452 pregleda 22. svibnja 2019.

KVIZ: Koliko zapravo znaš o Europi?

European parliament/Flickr

Znaš kad je Hrvatska ušla u Europsku Uniju, ali nisi siguran koji je to točno bio datum? Znaš da postoji Erasmus+ program, ali ti ime autorice Pipi duge čarape ne 'zvoni'? Riješi ovaj kviz znanja i provjeri koliko zapravo znaš o Europi i Europskoj Uniji.

 

Europa danas živi od mladih. No, mi smo ti koji odabiremo u kojem smjeru ćemo je gurati, zajedno sa svim ostalim generacijama. Jedan od načina na koji ćeš je pogurati u smjeru u kojem se i sam/sama želiš razvijati jest i izlazak na izbore za Europski parlament, koji se u Hrvatskoj održavaju 26. svibnja ove godine. Tvoj glas stvarno vrijedi, a na tebi je da ga odlučiš podijeliti. 

 | Autor: European parliament/Flickr European parliament/Flickr

Sve o kampanji #ovajputglasam, koja potiče građane na izlazak na gore spomenute EU izbore, možeš pronaći na ovoj stranici.  Ako te dodatno zanima koliko je Europa važna za mlade danas, posjeti ovaj link!

 | Autor:

Ovaj članak napravljen je u suradnji s Europskim parlamentom Hrvatska po najvišim standardima Joomboos native studija. 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Idem riješiti :D