Prvi 7014 pregleda 10. srpnja 2018.

KVIZ: mozgalica koja će ti otkriti jesi li genije!

Twitter @People's Daily,China

Ako možeš riješiti ovu mozgalicu, vjerojatno si jako pametan

Ova mozgalica je skroz izludila je Internet, a na Twitteru su je objavile novine People's Daily,China. Oni kažu da ako je možeš riješiti onda si genije.

Zabavi se, napni mozak i kreni računati.

 | Autor: Twitter @People's Daily,China Twitter @People's Daily,China

 

Je li vam bilo teško? Koje je rješenje? Napiši nam u komentarima!

 

 

 

 

 

 

 

RJEŠENJE: 16

Prva jednadžba je jednostavna 30 podijelimo s tri i dobijemo da je jedne tenisice vrijeme 10. 

Druga jednadžba iznosi 10 + c+c = 20 Prema tome c=5

Treća jednadžba: 5 + 2 zviždaljke + 2 zviždaljke = 13 Prema tome pomnožiš dva s dvije zviždaljke i dobiješ 4 Odnosno 5 + 4+4 = 13

Četvrta jednadžba je malo zeznutija zato obrati pozornost. Trik je u tome da se prvo množi pa zbraja. Prema tome prvi korak u rješavanju je 10 + (5-2) x2 Drugi korak je 10+ 3x2,  a konačno rješenje je 10 + 6 = 16

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

 | Autor:

 

 

 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

 

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna. 

 

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli. 

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

 

Tvoja reakcija?

6 Komentar/a

Pročitaj sve
KVIZ

KVIZ: Prepoznaješ li hranu na 'P' po zumiranim fotkama?

2 komentar/a

bo....

Nastavljam-masterchefovi dive ,dive se toj osobi koja je perfektno(skoro i čak matematički) izrezala meso i s vrlo velikim prilozima i pridjevima napravila toliko fenomenalan obrok da se čovjek i ljudi dive tome ,prezime je njezino (zaboravih ali to savršenstvo nisam)Milinović ili slično,i vrlo me se dojmio mlad čovjek iz Zagreba s jednostavnošću (22godine ima) i vrlo kvalitetnim umijećem čak i rasporeda ,kao i Dalmatinka koja je vrlo divna u svakom pogledu ,a u kulinarstvu vrlo izražajna

bo....

Baš tako ,oko sokolovu,inače po s onim s čime raspolažemo odlično znam pripremiti i napraviti od "nečega i ništa"-Vrlo dobru deliciju,kao mlad čovjek sam učio od najboljega brodskog kuhara i od "malega ,od kužine-i najbolje naučio da i dan danas se nepca nečija uživaju u tome,kuhanje i pripremanje i stvaranje je jedna od vrhunskih odlika relaksacije ,i moram napomenuti da sam gledao Masterchef l što sam vidio ?vidio sam osobu koja je tako graciozno pripremila nešto čemu se čak i najpoznatiji Mas