Prvi 2405 pregleda 13. listopada 2019.

Kylie i Travis još su zaljubljeni: 'Žele da njihov odnos uspije'

kylie jenner / instagram

"Oboje znaju da je pomirenje neizbježno, samo im je trebalo malo prostora da razmisle i riješe neke probleme. Žele si dati šansu i žele da njihov odnos uspije. Oboje su rekli da jedno drugome jako nedostaju i da su i dalje zaljubljeni jedno u drugo."

Iako je njihov prekid još jako svjež, čini se da su Kylie Jenner i Travis Scott jako blizu toga da se pomire i mnogi su sad jako zbunjeni. 

Izvor blizak paru za E! News je izjavio kako njih dvoje još uvijek "žive odvojeno", međutim, navodno razgovaraju o tome da se pomire jer jedno drugome jako nedostaju i ne mogu živjeti jedno bez drugoga, javlja Cosmopolitan.

Ne mogu jedno bez drugoga

"Oboje znaju da je pomirenje neizbježno, samo im je trebalo malo prostora da razmisle i riješe neke probleme. Žele si dati šansu i žele da njihov odnos uspije. Oboje su rekli da jedno drugome jako nedostaju i da su i dalje zaljubljeni jedno u drugo", objasnio je izvor. Woaaaah... Nismo bili spremni na ovo!

Njih dvoje nastavili su se viđati i nakon prekida, ponajviše zbog zajedničke brige za kćerkicu Stormi, a također nisu šutjeli na optužbe javnosti i tračeve koje su o njima mnogi počeli širiti nakon prekida.

Reagirali na laži

 | Autor: screenshot/travis scott/instagram screenshot/travis scott/instagram

Travis je svoje mišljenje o svemu iznio na Instagramu te napisao:

"Kad vidiš da pišu laži o tebi, to na tebe jako utječe. Sve te lažne priče o tome da sam prevario Kylie... To jednostavno nije istina. Ono što je stvarno u ovom trenutku jest moj fokus na život, glazbu i obitelj."

Iako je Kylie nakon prekida viđena s bivšim(a), Tygom i Jadenom Smithom, čini se da je ipak ljubav pobijedila... Dečki, žao nam je...

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?