Prvi 699 pregleda 20. travnja 2018.

Kylie i Travis prekinuli: Iselio se van iz kuće?

Instagram

Nakon višemjesečne ljubavne drame koja se odvijala u životu jedne od članica Kardashian-Jenner obitelji, čini se kako je ovoj priči došao kraj.

Kylie je vezu s reperom započela prije manje od godine dana i već su tetovirali jednake tetovaže leptira u znak njihove ljubavi. 

Mediji još uvijek nagađaju o glavnom razlogu prekida no kako su na površinu nedavno isplivale reperove nevjere i sklonost razuzdanim izlascima što mu Kyle ipak nije mogla oprostiti, dalo bi se zaključiti što je dovelo do raspada veze.

Jedna od ključnih situacija kojom se dalo naslutiti kako je ljubavi došao kraj dogodila se nedavno na košarkaškoj utakmici kada je Travis odbio poljubiti Kyle preko Kiss cam-a.

 

Kylie trenutno nakon poroda živi s majkom i ostatkom obitelji. Za život s mamom nakon poroda, odlučila se po uzoru na stariju sestru Kim koja je učinila isto prije nekoliko godina rodivši djevojčicu North West.

Travis Scott je ostao cool s njenom odlukom o prekidu,a nekoliko puta je u medijima istaknuo kako njih dvoje jednostavno nisu jedno za drugo i kako je odluka o razdvojenom životu najbolje što su mogli donijeti. 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve