Prvi 507 pregleda 30. listopada 2019.

Kylie i Travis se, izgleda, ipak neće pomiriti

travisscott/Instagram

Američki reper Travis Scott i milijarderka Kylie Jenner se ipak neće pomiriti, čini se. Izvor blizak paru tvrdi da imaju različite ciljeve i žive različite živote i da im pomirenje više nije opcija... No, tko to zapravo zna...

Kad su Kylie i Travis tek prekinuli svi su mislili da se radi o PR potezu. Međutim, njegov novi album, čiju je prodaju raskid trebao poboljšati, više i nije tako nov, a Kylie i reper i dalje nisu skupa. Unatoč glasinama da je pomirenje na pomolu, bliski izvori su za Us Weekly rekli da ne postoji šansa da će se pomiriti u skorije vrijeme. 

Imaju različite ciljeve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

partners in crime 4 evaaa💗💦🦋👨‍👩‍👧

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

''Kylie i Travis još uvijek nisu skupa, čini se da se neće pomiriti u skorije vrijeme. Imaju različite ciljeve i vode različite živote'', rekao je izvor.

I dalje su bliski zbog Stormi

Još prije, izvor je rekao da je Kylie odlično nakon prekida i da su ona i Travis ostali jako bliski zbog njihove kćeri Stormi.

''Vole se i imaju kćer skupa, zbog čega će biti vezani cijeli život'', rekao je izvor i dodao da se trude staviti za strane sve romantične probleme koje su imali za dobrobit malene Stormi. 

Navodno cijeli Kardashian-Jenner klan navija da se pomire, zato što smatraju da su jako dobar par, ali Kylie se posvetila svom brendu i poslu i čarima solo života, pa joj pomirenje, čini se, ipak nije na pameti.

Kylie i Travis - izdržite!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?