Prvi 713 pregleda 10. ožujka 2020.

Kylie i Travis su opet zajedno - i to već mjesec dana?

travisscott/Instagram

Izvor je potvrdio da je par, nakon prekida prije par mjeseci, ipak opet zajedno, što je prva potvrda nakon tjedana šuškanja o ovome...

Malo su zajedno pa malo nisu. Iako su prekinuli u listopadu, izgleda da su Kylie Jenner i Travis Scott IPAK opet zajedno, i to već mjesec dana, piše Cosmopolitan

'Opet su sretna obitelj'

 | Autor: kylie jenner / instagram kylie jenner / instagram

"Oni su se oduvijek međusobno voljeli i poštovali, ali zbog silnih obaveza jednostavno nisu mogli naći vremena jedno za drugo. Ona se fokusirala na svoj brend dok je on nastavio s glazbenom karijerom. No, izgleda da su ipak uspjeli izgladiti odnos i sad su opet sretna obitelj", izjavio je izvor blizak paru. 

Oni još nisu potvrdili vezu, ali se druže

Ipak, ni Kylie ni Travis sami još nisu potvrdili vezu. 

Nedavno su bili zajedno i na proslavi rođendana njihove kćeri Stormi u Disney Worldu. Za rođendan svoje kćeri, beauty influencerica i poduzetnica je iskeširala nekoliko stotina tisuća dolara, a zabavu je organizirala zajedno s Travisom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday dear Stormi🍨🎉 @kyliejenner @travisscott

A post shared by Kylie Jenner News (@splashkylie) on

"Njih dvoje uživaju jedno s drugim, mladi su i mogu još sve ispraviti", dodao je blizak izvor. Hmmm, nadamo se da će i oni uskoro potvrditi ovu vijest, držimo fige!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?