Prvi 3204 pregleda 04. lipnja 2020.

Kylie Jenner ne odgovara mami na pozive. Evo zašto

kyliejenner/screenshot/youtube

U obitelji Kardashian-Jenner se posljednjih dana odvija prava drama...

Naime, časopis Forbes godinama je stavljao Kylie Jenner na prvo mjesto na listi bogatih i utjecajnih javnih osoba i to kao najmlađu milijarderku. Razlog tome bio je njezin uspješan kozmetički brend ‘Kylie Cosmetics‘, piše Cosmopolitan.

Ipak, u jednom od posljednjih članaka objavili su kako su njihove procjene ipak bile pogrešne jer je Kylie lagala o svom bogatstvu.

via GIPHY

S obzirom na to da uvid u Kylieno bogatstvo ima upravo njezina mama, koja joj je ujedno i menadžerica, sumnja se kako je upravo ona krivotvorila porezne prijave kako bi predstavila biznis svoje kćeri uspješnijim nego što zaista jest.

Dakle, Kris Jenner je (navodno) ta koja je u medijima predstavljala Kylie kao uspješnu ženu iz svijeta biznisa te mladu milijarderku i prema glasinama, Kylie već nekoliko dana ne odgovara Kris na telefonske pozive i nisu u dobrim odnosima.

via GIPHY

Nakon objavljenog članka u Forbesu, Kylie je svoj odgovor na cijelu tu situaciju objasnila objavom na Twitteru:

"Uz kakve se to vijesti budim? Mislila sam da je [Forbes] ugledna stranica, a sve što vidim su netočne izjave i nepotvrđene pretpostavke. Nikada nisam tražila nikakvu titulu niti sam pokušavala lagati kako bih do nje došla. Točka."

Čini se kako su ovoga puta u pitanju ozbiljni obiteljski problemi, jer nakon ovog skandala, Kylie bi se mogla suočiti ne samo s negativnim trendovima u poslovanju svoje tvrtke već i kazneno odgovarati pred zakonom, s obzirom na to da je riječ o krivotvorenju poreznih prijava, što je ozbiljan prekršaj.

No, ona baš i nije u drami zbog toga što je možda napravila prekršaj. U jednom od svojih tweetova je čak poručila kako ju ova situacija nimalo ne zabrinjava:

"Ali u redu. Veoma sam blagoslovljena jer imam prekrasnu kćer i uspješan biznis i sve je u najboljem redu. Mogu nabrojati listu 100 drugih, puno važnijih stvari od fiksiranja na to koliko novaca imam. To je doslovno ZADNJA stvar oko koje se trenutno brinem."

Je li stvarno tako chill i nimalo zabrinuta zbog ove situacije, nismo sto posto sigurni...

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?