Prvi 1447 pregleda 16. svibnja 2020.

Kylie Jenner pokazala strije na tijelu i oduševila fanove

kyliejenner/Instagram

Malo je reći kako nam poznate osobe svojim savršenim fotografijama na društvenim mrežama znaju pomalo poljuljati samopouzdanje tako da svaka fotografija neke dive na kojoj se vide 'nesavršenosti', izaziva oduševljenje publike.

Upravo je takvo oduševljenje kod svojih pratitelja nedavno izazvala Kylie Jenner objavivši fotografiju na kojoj joj se vide strije na području dekoltea, kako piše Paper.

via GIPHY

Naravno da je Kylie s obzirom na sve moguće filtere koje ima na raspolaganju na Instagramu te strije mogla i sakriti, ali ovaj put ih je odlučila pokazati fanovima te otvoreno progovoriti o promjenama na svom tijelu s kojim se susrela nakon trudnoće kao i s nesigurnošću i manjkom samopouzdanja kada je u pitanju fizički izgled.

Kylie je priznala da je bila pomalo nesigurna u sebe primijetivši promjene na vlastitom tijelu nakon trudnoće. U videozapisu na YouTubeu, snimljenom nedugo nakon rođenja malene Stormi, rekla je da je brzo shvatila da joj tijelo više nikada neće biti isto bez obzira što se vrlo brzo nakon poroda vratila u formu te izgubila kilograme nakupljene u trudnoći.

"Na grudima imam strije. Želudac mi nije isti, struk nije isti, stražnjica mi je veća, bedra su mi veća", rekla je Kylie te kasnije dodala:

"Jednom kada sam prihvatila sve te promjene, moje se samopouzdanje vratilo. Samo treba vremena."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍☁️

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Ovo su neki od Tweet objava fanova koje je oduševila iskrenost ove mlade mame.

 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!
 | Autor:

Tvoja reakcija?