Prvi 1069 pregleda 05. srpnja 2019.

Kylie nije pokrenula makeup kolekciju zbog novca?

kyliejenner/Instagram

Nedavno je postala najmlađa milijarderka, a većinu novca je zaradila od svoje makeup kolekcije. No, priznala je kako je nije stvorila zbog zarade, već iz totalno drugog razloga.

Kao što već znate, Kardashian - Jenner obitelj baš i ne fali novca. Najmlađa od sestara, Kylie Jenner je i najbogatija, a nedavno je proglašena najmlađom milijarderkom na svijetu. Iako je većinu bogatstva zaradila je od svoje makeup tvrtke, priznala je kako je nije 'stvorila' samo radi zarade, piše Elle.

Nedavno je snimila naslovnicu za arapsko izdanje Harper's Bazaara sa svojom majkom Kris i kćeri Stormi, a u intervjuu je priznala razlog nastanka njene kolekcije. 

"Nisam je napravila kako bih zaradila više novca niti sam sad razmišljala hoće li biti uspješna. Samo sam shvatila koji su moji talenti i što volim raditi. Šminkanje mi je velika ljubav već duže vrijeme, ali nisam znala kako svoju strast pretvoriti u biznis. No, slijedila sam srce i radila po onome što osjećam. Sada, nakon svega, osjećam se blagoslovljeno svako jutro kada ustanem, sretna sam i radim posao koji volim. To je jednostavno nevjerojatno!", objasnila je Kylie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s to STRONG WOMEN! May we know them, may we be them, may we raise them. 👑🖤 @harpersbazaararabia

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Njena šminka je jako popularna i lijepa, pa nije ni čudno da toliko od nje zarađuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SummerCollection launches July 10th ✨🏝 i can’t wait 💛💛💛 #UnderTheSea @kyliecosmetics

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A kako se nosi s popularnošću i kako joj je bilo odrastati ispod svjetla reflektora?

"Show smo počeli snimati kad sam imala samo devet godina, pa sam se tako naučila živjeti. Bilo je trenutaka kad mi je privatnost bila narušena, ali sam znala kako se iščupati iz te situacije. Volim svoje fanove, a i oni mene. Volim s njima dijeliti stvari te ih inspirirati. Imam osjećaj da sam stvorena da radim ovaj posao", nadodala je.

Drago nam je što je uspjela raditi posao koji voli. Svi bismo trebali raditi ono što nas ispunjava, a Kylie je najveći dokaz da se u tome može i uspjeti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ma ona je top!