Prvi 4826 pregleda 18. prosinca 2019.

Kylie objavila fotku u grudnjaku, a Travis ju lajkao

kylie jenner / instagram

Nažalost, ovo ništa ne znači. Njih dvoje se vjerojatno neće pomiriti, barem ako je suditi prema komentarima njezine sestre Kim.

Iako su prekinuli, Travis Scott i Kylie Jenner i dalje jedno drugoga prate na društvenim mrežama, povremeno se druže zajedno s kćerkicom Stormi i - i dalje se sviđaju jedno drugome. 

Lajkao joj fotku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

set days .. 🖤📸

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Kylie je sad objavila fotku na kojoj je samo u bež grudnjaku na Instagramu i Travis je potvrdio da mu se fotka sviđa, a kako drugačije nego lajkom, javlja Seventeen.

Ipak, nemojte se previše veseliti, njih dvoje se vjerojatno neće pomiriti. Šuška se da je Kylie sve bliskija s popularnim Drakeom, a i njezina sestra, Kim Kardashian, u nedavnom je intervjuu potvrdila da su Travis i Kylie samo i isključivo prijatelji.

Kim potvrdila da nisu skupa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank ya @playboy for da 🥛

Objavu dijeli flame (@travisscott)

Kad ju je Ellen DeGeneres pitala postoji li mogućnost da Kylie i Travis ponovno budu zajedno, Kim je rekla sljedeće:

"Iskreno, zaista ne znam. Ali mislim da su njih dvoje sad isključivo dobri prijatelji i zajedno odgajaju kćerkicu. No, ne znam jesu li opet zajedno. Mislim da nisu, ne..."

Kako će se stvari dalje razvijati i hoće li Kylie potvrditi da se između nje i Drakea nešto događa ili će pak baciti bombu i probati izgladiti romantične odnose s Travisom tek ćemo vidjeti. O svemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?