Prvi 841 pregleda 12. lipnja 2019.

Kylie prijateljici organizirala party i sad je svi sprdaju

Twitter

"Tko će joj reći da njezin party doslovno slavi ropstvo žena zbog biološke reprodukcije", stoji u komentarima na Twitteru.

Ako si se ikad osramotila i poželjela sakriti u mišju rupu, nemaj brige. Sigurno nije bilo sramotno koliko i ono što je Kylie Jenner učinila.

Kylie je svojoj novoj najboljoj prijateljici Anastasiji 'Stassie' Karanikolau nedavno organizirala rođendansku zabavu. Jako lijepo od nje, sigurno pomisliš na prvu. Da, i mi smo. Dok nismo vidjeli koja je tema zabave bila. 

Inspirirano Sluškinjinom pričom

Naime, zabava je bila inspirirana serijom Sluškinjina priča, koja je je inspirirana istoimenim romanom kanadske autorice Margaret Atwood. 

Fanovi, ali i oni koji to nisu, popljuvali su Kylie zbog toga. Ako nisi upoznata sa serijom, sigurno se pitaš o čemu je riječ. Objasnit ćemo ti.

Ogrtači u koje su uzvanice na rođendanu bile odjevene slični su onima u seriji, a čak su se i pozdravljale s "Praise be" što je također pozdrav iz serije. Ne bi tu ništa bilo čudno da serija ne prikazuje društvo u kojem žene nemaju nikakva prava. Također, u seriji su žene silovane i tjerane da rađaju djecu bogatim parovima koji djecu ne mogu imati. Bravo, Kylie! 

Ne samo da ova 21-godišnjakinja nije odradila domaću zadaću kako treba, već je svoje neznanje javno i objavila. Ne bi to bilo toliko sramotno da ju ne prati, samo na Instagramu, 137 milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

Reakcije interneta naravno nisu izostale.

"Kylie ima temetsku zabavu po uzoru na Sluškinjine priče...pa...Tko će joj reći da njezin party doslovno slavi ropstvo žena zbog biološke reprodukcije", napisala je jedna korisnica na Twitteru.

"Kylie je organizirala tematski party i sve njezine bogate frendice odjevene su kao sluškinje. Tko će im reći da serija zapravo nije komedija...", složila se druga djevojka na Twitteru.

"Kylie je mrtvo hladno organizirala party na temu Sluškinjinih priča...u 2019....Zna li ona uopće o čemu se radi u seriji?" sarkastično je komentirala jedna djevojka. Jao...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmeeee :O