Prvi 519 pregleda 14. srpnja 2019.

Kylie provokativnim videom najavila novi beauty proizvod

KylieJenner/Instagram

Najmlađa pripadnica Jenner-Kardashian klana već nekoliko godina uspješno plovi poduzetničkim vodama, a njezini beauty proizvodi prodaju se diljem svijeta.

Portal Cosmopolitan prenosi vijest o njezinom posljednjem preparatu za njegu tijela, a svoju liniju krema za tijelo pod nazivom ‘Kylie skin summer’ predstavila je provokativnim videom kojeg je jučer objavila na svom Instagram profilu.

Odjevena u mrežu od bisera, preplanule puti te savršene manikure, Kylie je snimila promotivni video u trajanju od nekoliko sekundi pozirajući poput modela te nanoseći kremu za tijelo s posebnim sjajem.

Video je u par sati skupio više milijuna pregleda, a fanovi su uglavnom oduševljeni.

Manija za Kardashiankama i Jennericama je pomalo neshvatljiva

Pomalo je neshvatljiva manija za pripadnicama Jenner-Kardashian obitelji pa se tako primjerice ručnici koji se koriste u snimanjima kampanja za proizvode za njegu tijela na aukcijama prodaju za nekoliko tisuća dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she feels like summer.. ✨ @kylieskin drop two coming soon

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Nismo sigurni koliko to ima smisla, ali dominacija ove obitelji u svijetu showbiznisa svakako je neosporna.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajooj, malo previše