Prvi 2346 pregleda 26. lipnja 2019.

Kylie se hvalila koliko je bogata pa je sad sprdaju

kyliejenner/Instagram

Izdvojili smo ti najnovije drame u Kardashian obitelji. Uživaj.

Znaš da gotovo da ne može proći dan bez vijesti o možda i najpopularnijoj slavnoj obitelji na svijetu. Svaki dan nas internet obavještava o novostima iz njihovih života. Mi smo ti izdvojili najnovije stvari koje internet komentira o Kardashian-Jennerima. Uživaj u pregledu.

Kylie bi mogla prodati svoju make up liniju

Najmlađa članica Kardashian klana zarađuje novac o kojem drugi mogu samo sanjati. Otkad su u prodaju pušteni njezini prvi ruževi, njezina make up linija je procijenjena na više od 900 milijuna dolara. Da, da, dobro čitaš. No, ova mlada mama bi mogla postati još bogatija. Naime, ako proda svoju tvrtku, što navodno planira, mogla bi zaraditi 600 milijuna dolara. Usto, zadržala bi 49 posto udjela u svom brendu, što znači da bi nastavila i dalje zarađivati od šminke, javlja Cosmopolitan.

via GIPHY

Hvalila se bogatstvom na Met Gali

Iako svi vrlo dobro znamo koliko je Kylie bogata, izgleda da ne propušta priliku da se pohvali tom već dobro znanom činjenicom. Tako je bejzbol igrač i dečko Jennifer Lopez, A Rod, u intervjuu za Sports Illustrated pričao o dojmovima sa svečane večeri Met Gale i sherao informaciju da se Kylie i ondje hvalila kako je preeebogata. Sprdao ju je, naravno...

Da se razumijemo, Forbes ju je uvrstio na popis najbogatijih self-made milijarderki i 21-godišnjakinja se zaista ima čime pohvaliti. Ali, je li to zaista potrebno?  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The MET Ball 2019. Dedicated to Luigi Massi. Link in bio. 💕

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

"Imali smo dobar stol. Idris Elba je sjedio sa svojom ženom. Neka poznata pjevačica, ne znam kako se zove. Bila je i Versace Donatella... Kraj nas su bile i Kylie i Kendall. I glavni glumac iz filma 'Crazy Rich Asians'. Kylie je pričala o Instagramu, svom ružu i kako je bogata", rekao je u intervjuu, prilično posprdno. Savage A Rod, savage...

Internet je Kim očitao lekciju

Kako je A Rod shadeao Kylie, tako i internet manje suptilno shadea Kim. Naime, uskoro izlazi njezina nova kolekcija šminke za tijelo. Oooo da, očito ćemo uskoro svakodnevno šminkati svoje tijelo... Kim je podijelila sa svojim pratiteljima kako psorijazu prekriva šminkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m so excited for you guys to try my new @kkwbeauty Body Collection. It consists of 3 different products (body make up, a liquid body shimmer and a loose shimmer powder). I use them all separately and sometimes all together depending on the look I am going for. This one shown above is the body Make Up. This is what I use most often. I don’t always like my legs to have shimmer on them. I use this when I want to enhance my skin tone or cover my psoriasis. I bruise easily and have veins and this has been my secret for over a decade. I’ve learned to live with and not be insecure of my psoriasis, but for days when I want to just cover it up I use this Body Makeup. My formula is so creamy and buildable and has a smooth satin finish. It builds easily for a more full coverage if needed. It launches 06.21.19 at 12pm pst at kkwbeauty.com #kkwbeauty. Stay tuned for some videos showing how i use it all.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Naravno, odavno su ljudi koristili šminku za tijelo, ali to su uglavnom činile zvijezde za posebne evente, a ne svi mi svaki dan. Uglavnom, Twitter sad Kim nije ostao dužan. Osudili su je za nametanje šminkanja i stvaranja kompleksa kod žena te zbog činjenice da promovira prekrivanje nesavršenosti na tijelu.

"Zašto moraš stavljati puder na cijelo tijelo? Prestani ženama stvarati nesigurnosti. Odj**i."

"Kao oca koji svoju djevojčicu odgaja da bude samopouzdana, suosjećajna i samouvjerena...ovo me rastužuje. Doslovno govoriš djevojčicama da se ne osjećaju ugodno u svojoj koži. Govoriš im da bi trebale šetati našminkanog tijela. Bježi!"

Kim se zasigurno nije nadala ovakvim rekacijama. Podržavaš li ti šminkanje tijela ili smatraš da je to totalno nepotrebno?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    A loool :D