Prvi 679 pregleda 03. listopada 2019.

Kylie se, nakon prekida s Travisom, druži s bivšim?

kylie jenner / instagram

Milijarderka Kylie Jenner zna da je najbolji lijek za prekid druženje s bivšim. Okej, vjerojatno nije, ali ona baš to radi. Navodno je Tyga pozvao nju i njezine prijateljice na druženje u utorak navečer.

Kylie je bila na večeri s prijateljicama Stassie Karanikolaou i Kelsey Calemine, kad ih je Tyga navodno sve pozvao da se pridruže njegovom društvu u obližnjem Sunset Marquis hotelu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hi october.. 🧡

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

"Kylie je htjela provesti večer s curama, izaći iz kuće i razbistriti glavu, a Tyga je bio s nekoliko zajedničkih prijatelja u obližnjem hotelu pa ih je pozvao da im se pridruže s obzirom na to da su već ionako bile u blizini", rekao je blizak izvor za E!

Bili su zajedno od 2014.

Kylie i Tyga su navodno bili skupa još od 2014., a prekinuli su 2017. godine. Nedugo nakon toga je upoznala Travisa Scotta, s kojim ima jednogodišnju kćer, Stormi. Blizak izvor je za E! također rekao da su Jenner i Tyga ostali u kontaktu i nakon raskida, ali se nisu često čuli.

Utjehu pronašla u bivšem?

Podsjetimo, nedavno je u javnost izašla vijest da su Kylie i Travis prekinuli. Vjerojatno će prekid biti privremen, a dogodio se zato što su navodno htjeli različite stvari. Jenner želi miran, obiteljski život i drugu bebu, ali nema dovoljno povjerenja u Travisa. 

Između njih se trenutno ne događa ništa romantično

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

"Nije joj bila namjera povrijediti Travisa, ali s Tygom se podružila tek kratko. Između njih se trenutno ne događa ništa romantično", rekao je izvor i istaknuo da bivši par ima puno zajedničkih prijatelja. 

Također, Tyga nije jedini (bivši) dečko s kojim se družila nakon nenadane pauze s Travisom. Viđena je kako pleše s Jadenom Smithom na vjenčanju Hailey i Justina Biebera.

Što god da se dogodi dalje, sigurni smo da ćemo čuti sve o tome u novoj sezoni 'Keeping Up With the Kardashians'. Stay tuned.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?