Prvi 1401 pregleda 19. rujna 2018.

Kylie šokirala priznanjem: Nikad ovo nisam probala!

kyliejenner / instagram, O'Connor/Press Association/PIXSELL

Kylie je šokirala fanove na Twitteru svojim priznanjem i svi su malo u šoku

Kylie Jenner je upravo na Twitteru objavila kako je po prvi put u životu probala jesti pahuljice s mlijekom i da joj je to životno otkriće i sad smo malo u šoku. Naime, Kylie je priznala kako ih je dosad jela 'na suho' bez ičega, a onda je shvatila da se zapravo jedu s mlijekom i sad joj je to nova super stvar, piše Cosmopolitan. Okej...

"Sinoć sam prvi put probala pahuljice jesti s mlijekom. Promijenilo mi je život", napisala je Kylie na Twitteru i odmah su počeli stizati komentari. 

Ljudima prvo nije bilo jasno kako je uopće dosad jela pahuljice BEZ mlijeka, no neki su prokomentirali kako je njima osobno bolje jesti ih na suho. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quick. Someone tell her about spaghetti & meatballs. #CommentsByCelebs

Objavu dijeli @ commentsbycelebs

S Kylienom se izjavom našalio i glumac i komičar Seth Rogen, koji joj je napisao: "Čekaj samo dok probaš maslac od kikirikija sa džemom." Inače, jasno je da ju je samo malo odlučio ismijati time, jer svi živi jedu maslac od kikirikija sa džemom.

Kylie je sama sebe pokušala obraniti i napisala: "Oduvijek sam voljela jesti pahuljice na suho pa se nisam zamarala time da stavim i mlijeko." 

"Ovako je Kylie sinoć jela pahuljice." A kako ih vi volite? Pišite nam u komentarima!

 

Tvoja reakcija?