Prvi 2713 pregleda 14. svibnja 2020.

La Lana i američka reperica obradile 'So Messed Up'

lalana/Instagram

Lana je prva hrvatska pjevačica u povijesti koja je potpisala ekskluzivan ugovor s diskografskom kućom Warner Music. Oni zastupaju velike svjetske zvijezde kao što su Dua Lipa, Ed Sheeran, Coldplay, Madonna, Eric Clapton...

Pjevačica La Lana objavila je na svom YouTube kanalu novu verziju pjesme 'So Messed Up' i to ni više ni manje nego s američkom repericom Young Baby Tate.

La Lanu smo nekada zvali imenom Lana Jurčević, no ona je okrenula novu stranicu u glazbenoj karijeri i potpisala ugovor s diskografskom kućom Warner Music. Time je započela svjetsku karijeru i danas je sluša cijeli svijet! 

Ovdje pogledajte video:

Young Baby Tate američka je reperica najpoznatija po hitu 'Stupid' koji je snimila u suradnji s Ashnikko. Na svom Instagram profilu pohvalila se i s pjesmom koju je snimila s La Lanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The pop jumped out on this one! “So Messed Up” by @lalana ft Me out everywhere now! 💖

A post shared by YBT (@yungbabytate) on

Prva u Hrvatskoj

Lana je prva hrvatska pjevačica u povijesti koja je potpisala ekskluzivan ugovor s diskografskom kućom Warner Music. Oni zastupaju velike svjetske zvijezde kao što su Dua Lipa, Ed Sheeran, Coldplay, Madonna, Eric Clapton, a pjesme joj, kaže, pišu dobitnici Grammyja koji su stvorili Lady Gagu i Adele.

Možda te zanima... Lana Jurčević: 'Mene je užasno strah, ali bit će ili sve ili ništa'

U nedavnom članku Lana je otkrila kako je nastalo njeno novo umjetničko ime:

"La Lana je kombinacija Lane koja je dobro izbrusila svoje cipele i glasnice prevaljujući tisuće kilometara nastupajući i pjevajući svojoj publici kojoj ću vječno biti zahvalna na podršci i Lane koja je naslušana strane glazbe cijeli svoj život. Kad bih pisala svoje pjesme za Hrvatsku, uvijek sam ih prvo radila na engleskom, a tek onda bi se radio tekst na hrvatskom"

Iz pjesme progovara sve ono što Lana jest:

"Ja sam luda u glavu, gotovo da i nemam straha ni oko čega, i ako ga imam, sviđa mi se i to me gura prema stvarima za koje obično drugi ljudi misle da o njima nije moguće ni razmišljati. A još manje tražiti ih ili izazivati. Bome sam se naradila za ovo i sad ima da uživam u ovome što dolazi. Ja sam Škorpionka. Radim i stvaram stvari samo s ljudima koji mi se sviđaju i koje volim. Kraj. Ili full ili nikako. Jesam sj***** kao što kaže moja nova pjesma ‘So messed up’? Jesam! Ali ti trenuci dovode do tako genijalnih stvari, pogotovo ako si artist i ako ih znaš usmjeriti u pravom smjeru. I hvala svima što ste ovdje !! To mi znači jako jaaaaako puno!"

Novu verziju pjesme 'So messed up' možete poslušati na njezinom YouTube kanalu.
 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!
 | Autor:

Tvoja reakcija?