Prvi 1808 pregleda 23. studenoga 2018.

La Piel proizvode obožavaju influencerice, a sad su sniženi!

la piel

Lanin brend pokorio je konkurenciju kozmetičkih proizvoda i njezine mazalice žele svi

Nedavno smo pisali o super kozmetičkim proizvodima brenda La Piel, a sad ih sve povodom Black Fridayja možeš naći po sniženim cijenama! Brend Lane Jurčević trenutno je najveći hit među poznatima, ali i među svima ostalima, i svi žele ove posebne i sjajne mazalice za tijelo.

Super ulov

 | Autor: la piel la piel

U ponudi su trenutno proizvodi Beach BABE, Sugar BABE i Hydra BABE. Beach BABE trenutno možete kupiti za 99,00 kuna (originalna cijena mu je 149,00 kuna), Sugar možete naći za 139 kuna (originalna cijena je 149 kuna), dok je Hydra sada također 139 kuna (originalna cijena je 149 kuna). Također možete uzeti Sugar i Hydru u paketu za 239 kuna (originalna cijena je 298 kuna). 

Akcija traje danas i sutra, a sve proizvode možete naručiti na web shopu La Piela. Dostava za Hrvatsku je besplatna.

Hitovi ljeta, jeseni i zime

 | Autor: la piel la piel

Beach BABE bio je pravi hit ovoga ljeta. Na svakoj plaži i na svim društvenim mrežama "iskakale" su snimke i fotografije žena koje su kupovale ulje s potpisom i htjele da svi znaju da ga baš one imaju. Argan, kokos, hijaluron i zlatno - brončana prašina zvana shimmer, obasjavali su svaku uvalu.

Jesenski hitovi su Sugar i Hydra BABE. Prvi je šećerni piling za tijelo s pupoljcima i laticama cvijeća, ali i 7 visokokvalitetih ulja poput jojobe, avokada, badema i noćurka. Drugi je mlijeko za tijelo koje također u sebi ima 7 ulja, ali i hijaluron i koenzim Q10.

Proizvodnja se odvija u Hrvatskoj, a proizvodi su ručno rađeni te inspirirani prirodnim sastojcima, koji se u omjeru od 95 % koriste u sastavima. Također, Lana povjerenje kupaca ne želi dobiti na temelju svog imena, već time da žene zaista budu zadovoljne proizvodima jer u svaki od njih su uloženi mjeseci i mjeseci traženja prave formule, teksture i odabira sastojaka.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LukaM4141

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!
  • ChristinaMain

    Radim u kući i od $ 6000 do $ 8000 mjesečno od operacije zaraditi. Netko je spreman predstaviti osnovna samostalna djela za nekoliko sati dnevno u sobama i zaraditi dobar ček za to ... provjerite ovdje-----++++++ >>>>>>>> www.WebJob33.Com