Prvi 1057 pregleda 15. veljače 2019.

Lady Gaga i Bradley Cooper su u tajnoj vezi?

bradleycooper__original/Instagram

U  sobi može biti 100 ljudi, a Lady Gaga doslovno će govoriti samo o Bradleyu Cooperu. Što ima smisla s obzirom na to da su usred promocije filma 'Zvijezda je rođena', ali bez obzira na to, fanovioma je njihov prijateljski odnos upitan, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LookWhatIFound #AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Nakon filma 'Zvijezda je rođena' fanovi žarko žele da Gagina i Bradleyjeva ekranska ljubav bude stvarnost. Mnogo se ljudi pita postoji li nešto više između njih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brad, @ladygaga and “A Star Is Born” have 5 golden globes nomination this year including Best Actor, Best Actress, Best Director, Best Motion Picture and... This reminds me of the fact that for over 2 years I had been posting about the whole process of this movie being made and becoming this huge success (through this page and my previous fan page which got deleted by Instagram for no reason) watching all that and Brad’s life changing so much since American Sniper’s nominations when I first started my fan page makes me very emotional and proud somehow...❤️ Here’s hoping they’ll win and enjoy what they’ve made. #BradleyCooper #LadyGaga #AStarIsBorn #GoldenGlobes

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper__original) on

Prije svega, odgovor na 'postoji li još nešto između njih?' je da ne postoji.  Ali evo zašto bi se moglo pomisliti da kako ima nešto više između njih.

Očito je da imaju ludu kemiju

Na ekranu i van ekrana, kemija između njih je toliko napeta da se može 'rezati nožem'. Mnoge je zbunio Gagin nastup u Las Vegasu kada je iznenadno pozvala Bradleya na pozornicu da zajedno otpjevaju svoju pjesmu 'Shallow'. 

Ovaj nastup nikoga nije ostavio ravnodušnim, a fanovi su uvjereni kako pogledi koje su si upućivali nisu mogli biti samo prijateljski. 

Gaga prekinula zaruke?

Gaga i Christian Carino navodno su prekinuli zaruke. Ništa ništa nije potvrđeno, ali postoje uvjerljivi dokazi, kao što je činjenica da se Gaga pojavila na dodjeli nagrada Grammy bez svojeg zaručničkog prstena:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wearing @tiffanyandco ✨ #GRAMMYs

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Gaga navodno ni ne prati Christiana na Instagramu više, ali ne zna se je li ga uopće ikada pratila pa je teško to uzeti kao dokaz. 

Ne zaboravite, Bradley je zauzet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏆 Hottest couple walking the carpet! 😍❤️ #BradleyCooper #IrinaShayk #GoldenGlobes

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper__original) on

Bradley Cooper je s Irinom Shayk. Zajedno su od 2015. godine i imaju dijete zajedno i ne čini se kao da im se veza raspada. I da, jednom prilikom Gaga rekla kako nikada ne bi hodala s Bradleyem, To je bilo 2016. godine u vrijeme snimanja filma.

Hm, što vi mislite, jesu li ovo dvoje zaista samo prijatelji ili ipak postoji 'zabranjena ljubav' među njima?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    meni su oni preeslatkii