Prvi KORONA VIRUS 215 pregleda 26. ožujka 2020.

Lady Gaga odustala od albuma: 'Nije vrijeme za to'

lady gaga / instagram

'Jednostavno nije vrijeme za to', tvrdi pjevačica i ova je odluka bila najbolja za sve.

Obožavatelji Lady Gage su, do prije samo nekoliko tjedana, bili u ekstazi. Naime, pjevačica je tada najavila izbacivanje novog albuma imena 'Chromatica'.

Objavila je i singl 'Stupid Love', 28. veljače, te time najavila izlazak. No, sada ga je, zbog pandemije korona virusa, ipak morala odgoditi, piše PopSugar

'Ovo nije vrijeme za izdavanje albuma'

"Kao prvo, želim da svi budete na sigurnom i da se ne zbližavate, znajte da mislim na vas. Nakon mnogo razmišljanja, odlučila sam odgoditi album te ću uskoro najaviti novi datum. Ovo je teško vrijeme za sve nas i moramo međusobno biti tu jedni za druge. Ovo nije vrijeme za izdavanje albuma. Važnije mi je da radimo na rješavanju problema s kojim se suočava cijeli svijet", napisala je na Instagramu.

Malo ćemo pričekati do preslušavanja novog albuma

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

U intervjuu za New Music Daily Gaga je ispričala koliko se novi i prošli album, 'Joanne', zapravo razlikuju, a koliko su, ujedno, i slični.

"Na albumu Joanne ja sam se dala cijela. Htjela sam napraviti nešto kreativno i uspjela sam. Kada je album izašao, plakala sam tri minute od sreće", kaže Gaga, a u novi je album dala jednako ljubavi i truda, ali će biti zvukom nešto drugačiji od prethodnoga. No, kakav točno, to ćemo ipak saznati nešto kasnije od planiranoga.

Tvoja reakcija?