Prvi 1213 pregleda 01. ožujka 2019.

Lady Gagu sprdali na faksu: 'Nikad nećeš biti slavna'

ladygaga/Instagram

Ipak, maaaaalo su se zeznuli

Ovogodišnja dobitnica Oscara za orginalnu pjesmu, Lady Gaga, ispričala je zanimljive događaje iz privatnog života o svemu što joj se dogodilo prije nego što je započela karijeru. Kako piše Bored Panda, pjevačica pravog imena Stefani Germanotta oduvijek je sanjala o pjevačkoj i glumačkoj karijeri, no upravo zbog toga su je mnogi ismijavali i govorili joj da nikada neće uspijeti. Na prvoj godini faksa njezini hejteri osnovali su grupu na Facebooku 'Stefani Germanotta nikada nećeš postati poznata'. I dosta su se zeznuli.

Osim trollova na fakultetu, u nju nisu vjerovali ni nakon toga. Recimo, njezin bivši dečko joj je rekao da nikad neće biti nominirana za Grammyja, da nikad neće izdati hit pjesmu i da se nada da će propasti. Gaga mu je na to odgovorila da jednog dana, kad više neće biti skupa, on neće moći naručiti šalicu obične kave a da ne čuje nešto o njoj. Iiiiiii bila je dosta u pravu, jel...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Success is the best revenge @ladygaga #9gag #ladygaga #oscars2019

A post shared by 9GAG: Go Fun The World (@9gag) on

Svojom karijerom, slavom i nagradama pokazala je kako radom i ustrajnošću možeš uspjeti, a zlostavljače je stigla karma. Sada im je vjerojatno žao što su imali priliku biti u blizini ovakve umjetnice, a nisu je cijenili. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    e pa neka su, nisu bili u pravu..