Prvi 453 pregleda 16. svibnja 2019.

Lamar napokon progovorio o prevari

#khloeandlamar/Instagram

Kaže, žali zbog svega...

Dok je Khloé Kardashian zauzeta objavljivanjem zagonetnih citata na Instagramu, njezin bivši suprug i bivši prvak NBA-a Lamar Odom napisao je emotivne memoare o tome kako ju je prevario, bio ovisan o drogama i odustao od zajedničkog života, piše Cosmopolitan.

U People's Darkness to Light, Lamar se otvorio o njihovom dramatičnom braku i rekao da to za njega bilo doista sretno vrijeme. Prema njegovim riječima, to je bilo čisto "blaženstvo" i novac je 'tekao' u njihove bankovne račune kao nikad prije. Objasnio je: "Bili smo jedan od najpoznatijih parova u Hollywoodu i skupili smo više novca nego što smo imali pojedinačno."

Međutim, to nije dugo trajalo, jer "nije mogao podnijeti smrtonosni koktel reflektora koji ga je doveo do ovisnosti, sve neuspješnije karijere i nevjere." Dodao je: "Oh, jesam li spomenuo paranoju, tjeskobu, depresiju... Nisam mogao držati svoj pe**s  u hlačama ili ne uzimati kokain. No, ovisnici o drogi su nevjerojatno vješti u skrivanju svoje navike."

Lamar je također priznao da bi, kad se Khloe odlučila suočiti s njim u vezi njegovih problema, uvijek zauzeo obrambeni stav i nije je slušao. Lamar je 2015. bio odveden i u bolnicu zbog predoziranja, a Khloé je bila pored njega, iako je njihov odnos bio već jako narušen u tom trenutku.

Lamar priznaje kako je pogriješio, ali smatra kako je to sve dio života te se nada da će ipak u budućnosti biti u dobrim odnosima s Kardashian obitelji.

Što misliš o njegovom ponašanju? Je li mu sad malo kasno za kajanje?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branka.smesko

    Ma sam si je kriv
  • mala_loodacha

    Opa nek se sjetio!