Prvi 2806 pregleda 17. siječnja 2020.

Lana Jurčević obrisala Instagram: Fanovi su u šoku

canva, JoomBoos

Posljednjih tjedan dana, Lana Jurčević zabrinula je i zbunila svojih 800.000 pratitelja na društvenim mrežama. Prvo je objavila komentare koje joj ostavljaju ispod spotova na YouTubeu i na Instagramu o tome što se događa s njom, zašto je ‘prestala pjevati’ i zašto nije objavila nijednu pjesmu godinu i pol, iako je sve to vrijeme održavala koncerte i nije se činilo da se nešto puno promijenilo, osim toga.

Prije dva dana objavila je i pismo fanovima, izjavivši:

Punih 15 godina nisam stala, nisam imala ni najmanju pauzu, uvijek sam bila k'o na traci. Nikad nisam u pitanje dovela pjesme, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz svoj posao.

I onda se dogodi da godinu i pol' ne objavim baš ništa. Muk. Nijedna pjesma, nijedan ton niti zvuk. I ta godina i pol' je bila na svaki način i lijepa i teška i čudna i zanimljiva. Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pregleda na YT-u u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da ‘maloj Lani’ mogu dati jedan zasluženi ‘high five’.

Stotine i stotine nastupa i koncerata su iza mene, kao i druženja s vama. Pjevala sam skoro na svim kontinentima... Jedino što mogu reći je da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo...ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da ćete i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula?! ❤️

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

Pjevačica je dobila više od 12-.000 lajkova na svoje ‘pismo’ i nekoliko stotina komentara podrške, uključujući i podršku javnih osoba, od Nine Badrić, Luke Nižetića, Katarine Baban, Damira Kedže, ali i mnogih drugih slavnih osoba i influencera.

Na Instagramu nema ni jedne jedine objave

 | Autor: zenski svijet/instagram zenski svijet/instagram

Jutros, pak, na njezinom Instagramu nema apsolutno niti jedne objave. Pobrisano je sve što je pjevačica ikada objavila. Lana se ne javlja na telefon i ne daje nikakve izjave. Je li to zaista kraj njezinoj glazbenoj karijeri ili nešto treće, pokazat će vrijeme...

 

POGLEDAJTE EPIZODE SHOWA 'OSVOJI LANU' NA YOUTUBE KANALU 24SATA:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leeloo

    hahahah fali mi isto ko lanjski a mozda i preklanjski snijeg
  • Avatar elaela2818

    elaela2818

    Zaštooo???!!!