Prvi 2708 pregleda 27. prosinca 2019.

Lana Jurčević upala na zaruke: 'Samo da Ivor ne odustane...'

Damir Spehar/PIXSELL

Lana Jurčević u dnevni boravak obitelji Dončević iz Bjelovara ušla je pjevajući pjesmu 'Prava ljubav'. Primila je Ivora i Anu za ruke, a prijatelji i obitelj su ih zbunjeno gledali. A onda je Ivor kleknuo...

Trta me. Baš me jako trta, ponavljala je pjevačica Lana Jurčević prije nego što je ušla u kuću obitelji Dončević iz Bjelovara. Tamo je Ivora Dončevića (22) očekivao jedan od najvažnijih trenutaka u životu. Odlučio je zaprositi svoju ljubav, Anu (22), s kojom je u vezi već četiri godine. 

Kako bi trenutak učinio još posebnijim, njihov kum Tibor Valinčić (22), prijavio ih je za iznenađenje Lane Jurčević. Ona je početkom prosinca pozvala fanove: Pošalji najbolju prijavu i pjevat ću ti doma!

POGLEDAJTE VIDEO:

Cijela obitelj okupila se u dnevnom boravku, a imali su i neočekivanog gosta - Lanu. Nekoliko trenutaka svi su bili zbunjeni kad su je vidjeli, a onda je Lana zapjevala jednu od svojih najromantičnijih pjesama, Pravu ljubav. Na tu su se pjesmu Ana i Ivor prvi puta poljubili, a Ana je istovremeno i veliki obožavatelj Lane. 

Kaži da si mene čekala. I kaži kako ovog puta nema roka trajanja jer prava ljubav nije potrošna. Zaorilo se u obiteljskom domu Dončevića. Svi su bili u nevjerici. Što Lana ovdje radi i zašto pjeva 'Pravu ljubav'?! Ana Mikulić (22), Ivorova djevojka, bila je najviše u šoku. Ništa joj nije bilo jasno. Smijala se, ali pogledavala po sobi čekajući još nešto. Neku Laninu riječ i objašnjenje. I to je ubrzo stiglo.

Ivor je izvadio kutijicu iz džepa.

"Pripremio sam govor, ali sad ne mogu izgovoriti. Tresem se i odmah ću prijeći na stvar", govorio je Ivor dok je klečao pred svojom budućom ženom.

"Ana, hoćeš li se udati za mene",  pitao ju je.

"Daaaa!", pohrlila mu je u zagrljaj i srušila ga od siline kojom se zaletjela. 

Iako se sve činilo kratko, Lana i kum su se pošteno izmučili da bi sve ispalo ovako savršeno. 

"Lana bi bila savršen poklon iznenađenja za njih jer zasigurno to nikada ne bi očekivali i bio bi im ‘san svih snova’. Pogotovo zato što moj prijatelj planira zaprositi svoju djevojku na njihovoj obljetnici",  napisao je u prijavi početkom prosinca Tibor, budući kum. 

Nakon nekoliko dana, javila mu se Lana i rekla kako je on jedan od sretnika. Obavijestio je Ivora i sad je još samo trebalo organizirati 'feštu'. Dečkima to nije bio problem i u nekoliko dana je sve bilo spremno. Okupili su prijatelje i obitelj i rekli kako se radi o blagdanskom slavlju. 

 | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Damir Spehar/PIXSELL

Lana, Ivor i Tibor našli su se na parkiralištu srednjoškolskog centra u Bjelovaru u 22 sata. 

"Čekaj, ti si ovo sve zakuhao", pitala je Lana Tibora.

"Da, ovo sve je moja krivica", rekao je sa smiješkom na licu.

Od svih su skrivali ono što će se dogoditi u sljedećih pola sata.  

"Tata, hvata li vas panika", Lana je bila direktna, a Davor je odgovorio kako više i ne, no crvenilo u licu govorilo je nešto drugo.

Ekipa je Lani ekskluzivno pokazala zaručnički prsten, što je pjevačicu još više prestrašilo.

Što se još događalo kod Dončevića, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?