Prvi 600 pregleda 31. prosinca 2019.

Lanu joj doveli na 18. ročkas: 'Ovo ti je zakuhao dečko'

Damir Spehar/PIXSELL

Nikola Ferenčić (21) iz Novog Virja poslao je prijavu Lani Jurčević i zamolio je da dođe uljepšati 18. rođendan njegove djevojke. Pjevačica nije dvojila i uputila se za Podravinu, napraviti Mariji tulum života...

"Presretan sam, nisam znao da se ovako nešto može meni dogoditi, pogotovo zato što sam iz Novog Virja. Ovdje nikad nitko tako poznat nije došao. O ovome će se daleko čuti! Ovako maloj zajednici Lanin dolazak znači jako puno", rekao je uzbuđeno Nikola Ferenčić (21).

POGLEDAJTE VIDEO:

On je početkom prosinca na akciju 'Osvoji Lanu' prijavio svoju djevojku Mariju Suhan (18) koja se spremala proslaviti svoj 18. rođendan u društvenom domu u Novom Virju kraj Đurđevca. Kako bi joj slavlje učinio najboljim dosad, pozvao je Lanu u pomoć.

"U svojih 18 godina prošla je puno negativnih situacija i iskustava. Stvarno ju volim i mislim da je baš ona zaslužila da joj uljepšaš rođendan, a i život, jer vrijeme je da i ona okusi sreću." Te riječi 'rastopile' su Lanu dok je čitala njegovu prijavu.

Pjevačica nije dvojila, pogotovo kad je čula da je Marija njezin veliki fan te kako zna svaku pjesmu napamet. Javila se Nikoli i rekla 'Dragi, dolazimo k tebi i tvojima u Podravinu!'. 

 | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Damir Spehar/PIXSELL

"Vjerujem da ćeš se i ti ludo zabaviti jer smo mi Podravci stvarno ‘smešni’ ljudi", rekao joj je. S producentskom ekipom 24sata u subotu, 14.12., uputila se u malo mjesto na sjeverozapadu Hrvatske. S balonima i konfetama u rukama, sređena od glave do pete, Lana je Mariju i njezine goste prvo 'škicala' na prozoru doma. Ekipa se već lagano zagrijavala za tulum. 

 | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Damir Spehar/PIXSELL

"Kakve sam sreće, konfete ću si vjerojatno ispucati u glavu. Imam veliku tremu", ponavljala je prije ulaska. A nervoza je nestala čim je zapjevala svoju poznatu pjesmu 'Kim Kardashian'. Marija joj je iste sekunde potrčala u zagrljaj, a prijatelji i obitelj su snimali njihov emotivan susret koji je 'zakuhao' Marijin dečko Nikola. 

"Ti s njim nikada ne smiješ prekinuti jer zamjenu za njega nećeš pronaći nikad", rekla joj je Lana potiho, a Nikola se samo nasmijao.

Party u Novom Virju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?