Prvi 751 pregleda 12. siječnja 2018.

Las Vegas: Umjesto običnih striptizeta, ljude su napaljivale robotske

YouTube/screenshot
Dolari po pozornici, pljesak u publici - robotske stiptizete zavele Las Vegas Dolari po pozornici, pljesak u publici - robotske stiptizete zavele Las Vegas Dolari po pozornici, pljesak u publici - robotske stiptizete zavele Las Vegas

Na 50. Consumer Electronics Showu u Las Vegasu sve su zasjenile nove robotske striptizete. Zavodljivim pokretima na muziku 50 Centa i Pharella, zavodile su posjetitelje.

Bacali su se dolari, čule su se ovacije. Roboti pripijeni u sjajne kostime tek su nedavno zaživjeli kao izum Gilesa Walkera. Ovaj umjetnik uživa u izradi robota, a ideju je dobio zbog Velike Britanije. London je poznat kao grad sa najviše nadzornih kamera na svijetu, pa mu je na pamet palo kako svi vole gledati i da ih se gleda, a posebno u seksualnoj industriji. Seks i voajerizam se prodaje, pa zašto ga ne modernizirati, pomislio je.

Napravio je robote, stavio im štikle i kameru umjesto lica te ih je zavrtio oko plesne šipke. 

Robotske striptizete samo su jedna od ideja, a palo mu je na pamet da izradi i seks robota. No, ipak, to područje smatra malo "mračnim" pa mu je mrsko u njega i ulaziti. Mehaničke zavodnice nastale su slučajno, a Walker ih već planira iznajmiti za poslovne zabave.

- Ne želim ući u seks-industriju, ovdje se radi o nekoj vrsti voajerizma. Ne žalim što sam sada dio ovoga, plaća mi račune - ja sam zapravo nešto kao svodnik robota - rekao je Walker.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Laricaa

    Jos malo i roboti oko nas 🙈🙈🙈