Prvi 4099 pregleda 21. siječnja 2019.

Lava čeka romatičan tjedan, ali Ribe baš i ne

fashiongalsz/instagram

Snažna pomrčina mjeseca u znaku Lava donose znakovima puno samopouzdanja i kreativnosti

OVAN

Ova pomrčina donosi ti puno kreativnosti i samopouzdanja, a takav će ti biti i ostatak godine. Prijatelji će te podsjetiti zašto si im bitan i kakav pozitivan učinak imaš na njihov život.

BIK

Razmišljat ćeš o obitelji i kako samo želiš biti kod kuće. Bit ćeš jako emocionalan, ali dobar u poslu. Merkur će te potaknuti da poboljšaš svoje vještine i brzo razmišljanje. 

BLIZANCI

Blizanci su kraljevi komunikacije, pogotovo ovaj tjedan. Pomrčina će naglasiti tvoje vještine u pisanju, razmišljanju i govoru. Pokaži što znaš i otvorit će ti se brojne prilike, pa možda čak i u inozemstvu. Merkur otvara tvoje internacionalne i edukacijske sektore, pa možda čak i otputuješ zbog školovanja.

RAK

Pomrčina mjeseca ovaj tjedan pomaže ti da pronađeš samopouzdanje, sigurnost u vezi novca i mjesta koje te čine sigurnim. U utorak, Merkur ulazi u tvoj sektor intimnosti, pa ćeš se osjećati seksi i s nekim ćeš osjećati posebnu mentalnu kemiju sljedeća tri tjedna. 

LAV

Ova pomrčina mjeseca bit će posebna za tebe. Dogodit će ti se jako važna promjena koja će potaknuti tvoje samopouzdanje. Zasjat ćeš! Vrijeme je da to i pokažeš svijetu, a posebno svom partneru koji s tobom ima kraljevski tretman. Merkur ulazi u tvoju ljubavnu zonu i dokazuje još jednom da se suprotnosti privlače. Očekuje te puno dejtova!

DJEVICA 

Vrijeme je da se odvojiš od svoje opsesije time kako će nešto ispasti, a pomrčina će te potaknuti da pustiš stvari koje te sprječavaju da budeš najbolja verzija sebe. U utorak, Merkur ulazi u tvoju mentalnu, emocionalnu i zonu tjelesnog zdravlja, a to će te potaknuti da budeš u top formi i da radiš na svom mentalnom zdravlju.

VAGA

Nitko ne cijeni prijateljstva i druženja kao ti, Vaga. Pomrčina mjeseca ovaj tjedan daje ti priliku da zasjaš sa svojim socijalnim vještinama. Merkur će te potkanuti da budeš pun samopouzdanja, kreativnosti i velikoušnosti, zato iskoristi svoje prilike.

ŠKORPION

Pomrčina mjeseca napunit će ti baterije i posebno ćeš se istaknuti u svojoj karijeri. Otvorit će ti se puno poslovnih prilika i bit ćeš uspješan. To si i zaslužio, zato uživaj u svim prilikama koje ti dolaze ovaj tjedan. Merkur ulazi u tvoju obiteljsku zonu i tražit ćeš odmor i novčanu stabilnost.

STRIJELAC

Pomrčina te tjera u krajnosti tvoje edukacije. Spreman si na istraživanje i da naučiš nešto novo. Merkur ulazi u tvoj komunikativni sektor i daje ti posebnu elokventnost, inspiraciju i vještinu oštrog razmišljanja.

JARAC

Vrijeme je da skineš oklop i prestaneš razmišljati o perfekcionizmu kako bi tvoj partner mogao vidjeti pravog tebe. Razmišljat ćeš o svojoj ekonomskoj sigurnosti za sljedeću zimu. 

VODENJAK

Sve je bolje u paru! Pomrčina otključava tvoj romantični sektor i, baš za tvoj rođendan, dat će ti iskustva, veze i ljubav koju zaslužuješ. Merkur ulazi u tvoj znak u utorak, pto ti pomaže da otvoreno izražavaš svoje želje tako da ti ih drugi mogu ispuniti. 

RIBE

Imat ćeš puno mentalne i tjelesne snage te ćeš se posvetiti svojoj rutini. Također, posvetit ćeš se svojoj duhovnosti, tako da dopusti svemiru da učini svoje. 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg supeeer