Prvi 4564 pregleda 15. svibnja 2018.

LayZ: Ostvario mi se dječački san!

Pixsell

Našem JoomBoosovcu LayZu ostvario se veliki san...

Ako imaš omiljenog repera kojeg slušaš od malih nogu i imaš mogućnost jednog dana snimiti pjesmu s tim istim reperom, što drugo možeš reći nego da ti se ostvario dječački san. Upravo se to dogodilo i našem JoomBoosovcu Layz-u čija pjesma 'Nije malo' ima preko dva milijuna pregleda. 

Stoka iza sebe ima čak sedam studijskih albuma, a svi znamo koliko je talentiran u pisanju hitova. JoomBoos je znao da je LayZ veliki Stokin fan i došli smo na ideju spojiti ih u ovoj ludoj navijačkoj groznici. Tako je nastao hit 'Moja Croatia' čije lansiranje svi ne možemo dočekati. 

'Moja Croatia' prava je nogometna himna koja zrači zajedništvom, ponosom i spaja dvije potpuno različite generacije: mladog LayZ-a sa svojom publikom i pratiteljima i Stoku kojeg sluša i cijeni starija publika.

JoomBoos uvijek želi pokloniti YouTuberima nešto o čemu maštaju i sanjaju, a kroz ovu navijačku pjesmu JoomBoos je vidio i najbolji mogući poklon za svoje pratitelje, te sve one koje trese nogometna groznica. 

Riješi kviz i saznaj koliko dobro poznaješ Stoku?

Provjeri koji si reper - Stoka ili LayZ. 

LayZ otkriva: 5 stvari koje sam naučio od Stoke!

 

NOVI NAVIJAČKI HIT "MOJA CROATIA" LAYZ FT STOKA, 18.05. 12H

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • lolo.gaming

    Jedva cekam vidjet kakvu pjesmu je moj tata napravio, radio je glazbu!!! 😉😎
  • aleksandra394

    Volim Matiju i verujem da će pesma biti vrh.Podržavam Hrvatsku iako ne dolazim iz nje.baš me interesuje kakva je.Pozz Joomboos!!! :)