Prvi 2803 pregleda 21. travnja 2020.

Liam potvrdio okupljanje One Directiona: Vraća se i Zayn?

onedirection/instagram

Stižu odlične vijesti za sve obožavatelje 1D-a!

Kako piše E! News, u nedjelju popodne Liam Payne održao je Instagramu Live sa švedskim DJ-em Alessom kako bi razgovarali o glazbenoj suradnji koju bi ubuduće mogli realizirati.

Prisjetimo se, njih dvojica nedavno su već objavili jedan zajednički singl, a tijekom ovog livea, fanovi su Liamu postavili i hrpu pitanja vezanih uz ponovno okupljanje One Directiona o kojem se šuška. I čini se da je, indirektno, potvrdio povratak benda.

Hoće li im se pridružiti i Zayn?

Budući da se bliži deseta obljetnica otkako je bend osnovan, obožavatelji u posljednje vrijeme nagađaju kako Liam, Harry Styles, Louis Tomlinson i Niall Horan planiraju reunion. Uključuje li to okupljanje i Zayna, možemo samo nagađati.

Ipak, prošli vikend su vjerni pratitelji ovog benda primijetili da su Liam, Harry, Louis i Niall te službeni račun One Directiona ponovno započeli pratiti Zayna na Twitteru i to prvi put nakon njegovog izlaska iz benda 2015. godine. Osim toga, Zayn na Googleu više nije naveden kao "bivši član" benda pa se ne isključuje mogućnost da bi se ovaj put mogao vratiti kao vokal.

'Planiramo nešto veliko', otkrio je Liam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎶 Time enjoyed wasted, is not wasted time 🎶 @alesso #Midnight

Objavu dijeli Liam Payne (@liampayne)

Na Instagram Liveu, Liam je podijelio s Alessom (ali i svim gledateljima) kako je nedavno razgovarao s Niallom na FaceTimeu i da je većina članova 1D u Londonu, tako da dečki trenutno pokušavaju dogovoriti prvi grupni FaceTime i razgovarati o planovima za budućnost.

Dodao je: "Ne mogu za sada previše reći, ali planiramo nešto veliko..” Na to mu je Alesso odgovorio: "Ooh, pa, čitav svijet će eksplodirati", i ne možemo reći da se ne slažemo s njim. 

 | Autor:

Tko se najviše veseli povratku One Directiona?

 

U srijedu pogledaj prvu epizodu novog serijala 'Trend je frend' powered by A1!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laura06

    napokooonnnnnn!!!!!!!