Prvi 63 pregleda 04. listopada 2016.

Liam Payne će postati tata?!

Liam Payne

Mlađahni pjevač gotovo godinu dana je u vezi s 10 godina starijom kolegicom iz svijeta glazbe...

Iako su dečki iz jednog od najpoznatijih boy bandova svih vremena, One Directiona, već neko vrijeme na pauzi, njihovi najvjerniji obožavatelji ne prestaju pomno pratiti događaje iz života ovih ljepotana.

Tako je krajem prošle godine Liam Payne (23) slomio srca mnogih zaljubljenih djevojaka. Naime, u prosincu je započeo vezu s 10 godina starijom prelijepom pjevačicom Cheryl Cole

 

I miss you!...the things you make me do🤓😋 home soon!

Fotografiju objavljuje Liam Payne (@liampayne)

Svoju vezu nisu skrivali, a u posljednje vrijeme sve je češće moguće čuti i glasine o navodnoj Cherylinoj trudnoći. No, niti jedno od njih te glasine ne pokušava ušutkati. Štoviše, pjevačica ih je svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti samo dodatno potpalila.

Za nedavno druženje u Parizu Cheryl je odjenula pripijeni crni kombinezon koji je otkrio zaobljen trbušćić, potpuno netipičan za nju, a Liam je nedavno svoju biografiju na Twitteru promijenio u 'najsretniji čovjek na svijetu'.

I dok obožavatelji već smišljaju potencijalno ime za djetešce, ne preostaje nam ništa drugo nego pustiti da vrijeme pokaže je li ova trudnoća stvarna ili tek još jedna u nizu lažnih uzbuna... 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?