Prvi KORONA VIRUS 1223 pregleda 24. ožujka 2020.

Lidija Bačić snimila spot iz karantene: 'Ovo je prvi u regiji'

lidija bačić / instagram

Pjevačica se pohvalila kako je ovo, vjerojatno, prvi spot iz karantene u regiji!

Lidija Bačić Lille na svom je YouTube kanalu izbacila novu pjesmu 'Bježimo iz grada', a spot za istu snimila je - u karanteni! Prvi je ovo spot snimljen iz karantene u regiji, a time se pohvalila i sama pjevačica na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Snimila sam karantena video za novu pjesmu kako bih potaknula sve ostale da rade i budu u izolaciji", poručila je pjevačica. 

'Nadam se da će vam ovo barem malo olakšati boravak doma'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novi singl 》Bježimo iz grada《 je na You Tubu !!!!!!!! ________________________________ SNIMILA SAM KARANTENA VIDEO ZA NOVU PJESMU KAKO BI POTAKLA SVE DA RADE I BUDU KREATIVNI I U IZOLACIJI Kako bi vas sve potakla da nađete zabavu doma, budete kreativni i da nešto stvaramo u svojoj sferi i profesiji i u ovim vanrednim uvjetima snimila sam spot u izolaciji, vjerojatno prvi spot u karanteni u regiji. Imam snimljena dva spota za pjesme "Satra" i "Trezori" koje sam mogla izbaciti  i koje ćete vidjeti uskoro, ali sam u stanu snimila Karantena spot za pjesmu "Bjezimo iz grada" sa albuma "Revolucija" koji će nadam se izaći u neko bolje vrijeme u 2020, sve u želji da vam skratim sate u izolaciji, da vas podsjetim da život nije stao, da moramo svi biti pozitivni i brinuti jedni za druge, ali ostati i živi i kreativni, ne smijemo pasti. Nadam se da će vam ova pjesma bar malo pomoći u danima u vašim domovima. Tekst govori o  nacinu života kakav smo svi do nedavno živjeli i neka vas podsjeti da cemo ponovo živjeti na isti način kako smo svi voljeli i htjeli. Iz perspektive karantene  ova pjesma zvuči prilično irealno, a nastala je par mjeseci prije ove svjetske krize i bila je ralni osvrt na svijet i ljubav. Čuvajte se i radujem se koncertima i susretima sa publikom kad sve ovo prođe❤

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Ovom pjesmom i ovim spotom htjela sam vas sve potaknuti da doma pronađete zabavu, da budete kreativni i da pronađete način kako svoj posao raditi od doma što bolje. Ovo je, čini mi se, prvi spot iz karantene u regiji i nadam se da će vam barem malo popraviti i olakšati ovaj boravak doma", dodala je te poručila kako je namjerno za ovakav spot odabrala pjesmu čini tekst je potpuna suprotnost i govori o životu koji smo do nedavno vodili.

'Ponovno ćemo živjeti onako kako smo voljeli i htjeli'

"Tekst govori o načinu života kakav smo svi do nedavno živjeli i neka vas podsjeti da ćemo ponovo živjeti na isti način, na način na koji smo svi voljeli i htjeli", objasnila je Lille.

Spot i pjesmu možete poslušati i pogledati na njezinom YouTube kanalu. Javite nam kako vam se sviđa!

Tvoja reakcija?