Prvi 490 pregleda 06. svibnja 2020.

Lijepo i udobno: Ovaj ljetni top ne izlazi iz mode

canva, JoomBoos

Postoje određeni komadi odjeće koje povezujemo isključivo uz određeno godišnje doba. Kao što nas vunena dolčevita odmah asocira na zimu, tako nas ovaj ‘must have’ odjevni predmet asocira na ljeto.

Kako piše WhoWhatWear, bijeli crop top, malo šireg i lepršavog kroja, odjevni je predmet koji će pristajati uz bilo koju ljetnu modnu kombinaciju, bilo da ljetne mjesece provodimo u gradu ili na obali.

via GIPHY

Jedan od razloga zašto je ovakav top izuzetno ugodan za nošenje tokom vrućih ljetnih mjeseci je materijal od kojeg je izrađen. Najčešće se radi o pamučnim ili prozračnim platnenim tkaninama.

Također, kroj podrazumijeva i takozvane ‘puf’ rukave koji su široki, ne stežu i nisu pripijeni uz kožu koja može slobodno ‘disati’. U trgovinama bismo ove sezone mogli vidjeti i pregršt sličnih varijacija tako da bi klasičan bijeli crop top uz dodatak pojedinih detalja mogao postati pravi modni hit koji će svaka zaljubljenica u modu morati imati u svom ormaru. Barem u nekoliko primjeraka.

Pogledaj u našoj galeriji primjere fotografija koje bi ti mogle poslužiti kao inspiracija prilikom kombiniranja bijelog crop topa i ostalih odjevnih predmeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like wearing a cloud. ☁️ @hannamw #AtHomeWithHM #HM #regram

Objavu dijeli H&M (@hm)

 

Pogledaj novu epizodu Ekskurzije u karanteni na JoomBoos YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?