Prvi 1047 pregleda 07. lipnja 2020.

Lili Reinhart priznala da je biseksualna

lilireinhart/instagram

‘Mjesec ponosa’ započeo je 1. lipnja, a u pravilu je to vrijeme kada slavne osobe koriste svoj utjecaj na društvenim mrežama kao platformu za podršku LGBTQ + zajednici.

Ipak, nakon ubojstva Georgea Floyda,, LGBTQ zajednica se odlučila solidarizirati s pokretom ‘Black Lives Matter’, protestirajući protiv policijske brutalnosti i zahtijevajući najstrožu osudu brutalnog ubojstva, pa su sebe stavili u drugi plan, piše EliteDaily.

Zvijezda serije Riverdale, Lili Reinhart otkrila je ne samo da podržava taj prosvjed LGBTQ zajednice, već da je i ona dio te zajednice. Naime, istog dana kad se pridružila prosvjedima ‘Black Lives Matters’ u Los Angelesu, Lili Reinhart je javno obznanila da je biseksualna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Black Lives Matter

Objavu dijeli Lili Reinhart (@lilireinhart)

Trećeg lipnja je podijelila objavu na Instagramu, s prikazom plakata koji promovira skup u Los Angelesu.

"Iako to nikada ranije nisam objavljivala, ponosna sam biseksualna žena. I danas ću se pridružiti ovom prosvjedu", napisala je na svom Instagram profilu.

 | Autor:

Glasine o njezinoj seksualnoj orijentaciji počele su kružiti odmah nakon prekida s glumcem Coleom Sprouseom, a tek sada ih je Lili i javno potvrdila.

Bravo! Nama je ovo baš lijepo i podržavamo je!

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?