Prvi 2390 pregleda 05. veljače 2021.

Lille i Marco 'skinuli' hitove MC Stojana i 'uraganki'

Pixsell

Nakon što je snimila covere poznatih pjesama Jasona Derula, Alicije Keys i Olivera u 24sata Oriđiđi produkciji, Lille je prvi put otpjevala pjesme MC Stojana i seksi 'uraganki' s JoomBoos youtuberom Marcom Cuccurinom

"Bilo je jako zabavno na snimanju s Marcom, super je dečko. A pjesme iz mashupa nam nisu bile naporne. Najmanji je problem naučiti pjesmu, pogotovo kad nisu u pitanju prezahtjevni vokali niti melodije. Moram priznati da mi je dosad najveći i jedini pravi izazov ipak bio Oliver i tu sam pokazala sve", kaže Lidija Bačić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako joj je ovo bio prvi cover mashup s jednim youtuberom, publika je na 24sata YouTube kanalu već navikla na njene zabavne, emotivne i dirljive obrade. Posljednja koju je snimila je obrada pjesme 'Don't Stop Now' Dua Lipe.

"Sad me već mnogi nagovaraju da snimim i album covera, ali trenutno sam fokusirana na svoj novi autorski album koji izlazi ovog ljeta. Pa ćemo nakon toga vidjeti", priznaje.

Za Marca, koji je na svom kanalu već snimio obrade hitova Senidah, Jala Brata i drugih balkanskih zvijezda, Lidija kaže da je odličan i da će u budućnosti uz vježbu postati još bolji pjevač.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Marco je jako dobar i može pjevati, jedino što mu još nedostaje je malo iskustva, ali to ide s godinama. Sve u svemu, Marco je super." Njemu je, kaže, bila čast otpjevati nešto s Lidijom, koju jako cijeni i kao glazbenicu i kao osobu. 

"Lidija je, prije svega, jedna totalno opuštena i pristupačna žena. A što se njenog pjevanja tiče, nemam što drugo reći nego da je genijalna. Ima nevjerojatne vokalne sposobnosti i rado slušam njene pjesme. Bez problema izvodi sve, od balada do modernih zvukova. Slušao sam i njene obrade na YouTube kanalu 24sata i najdraža mi je definitivno 'Savage Love' od Derula", kaže Marco.

POSLUŠAJTE LIDIJIN COVER PJESME 'SAVAGE LOVE':

Lidija, osim covera, trenutno radi na teaser pjesmi novog albuma i kaže da će to biti podosta drugačije od onoga što je radila dosad.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Nova pjesma će biti zapravo najava novog ljetnog albuma, a zasad vam mogu otkriti tek da će biti nešto neočekivano i plesno. Prije te pjesme planiram izbaciti još dvije preostale pjesme s albuma 'Revolucija', pa ćemo time zaokružiti svih 17 pjesama s te ploče popratnim spotovima. Samo rad, pozitiva i stvaranje, to je najbolji recept u trenutnoj situaciji", zaključuje Lille.

 Mashup Lidije i Marca možete pogledati i poslušati na JoomBoos YouTube kanalu.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Tvoja reakcija?