Prvi Recikliraj i zaradi! 813 pregleda 24. veljače 2022.

Limenke od graha pretvorili su u divne posudice za pribor

Igor Soban/PIXSELL

Još jedan tjedan, još jedna epizoda našeg serijala 'Recikliraj i zaradi'! Ovoga puta JoomBoosovac Magic Leon i njegov pomagač Josip od raznih su limenki napravili zabavne posudice za školski pribor

I dok su u prethodne dvije epizoda našeg serijala 'Recikliraj i zaradi', koji smo pokrenuli u suradnji sa zagrebačkom 'Čistoćom', Magic Leon i njegovi mali pomagači od starih kašeta napravili moderne police za knjige, a od odbačene jakne trendy modni komad, ovoga puta na red su došle iskorištene limenke graha, kukuruza, rajčica... 

 | Autor: Igor Soban/PIXSELL Igor Soban/PIXSELL

Leonu se ovoga puta pridružio mali pomagač, Josip, koji je zbog ovog videa doputovao čak iz Dubrovnika, a limenke su zajedno bojali, ukrašavali i od njih napravili simpatične posudice za školski pribor, kistove, četkice za zube... Wow!

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovdje imamo zabavne stickere, baby blue i tamno plavu boju, pribor i sve što nam treba da od ovih limenki napravimo nešto super. Bacimo se odmah na posao - zaključili su Leon i Josip odmah na početku videa, a onda je mogao krenuti mali likovni projekt!

- Tako nam dobro ide da se obavezno moramo negdje prijaviti s ovim talentom - našalili su se dečki, a dok su završili bojanje i čekali da se limenke osuše, odlučili su malo razvijati moždane vijuge.

 | Autor: Igor Soban/PIXSELL Igor Soban/PIXSELL

Na stranici Ekoforija odgovorili su na nekoliko pitanja o ekologiji, recikliranju, odvajanju otpada i na zabavan su način naučili neke nove podatke koje dosad nisu uopće znali! 

Nakon igre znanja i brzine, vratili su se svom projektu, još je samo trebalo nalijepiti pokoji sticker da limenke dobiju potpuno novo lice i svrhu. A iako je Josip tijekom cijelog snimanja, priznaje, imao tremu, na kraju mu se sviđa kako su njihove limenke ispale. 

 | Autor: Igor Soban/PIXSELL Igor Soban/PIXSELL

Dečki su uvjereni da bi ih online mogli prodati za 100 kuna - sve četiri odjednom! A osim što su se dobro zabavili, ponešto i zaradili te naučili koliko su vješti u bojanju i kreativnoj izradi, Leon i Josip ovim su svojim malim projektom uvelike pomogli i našem planetu Zemlji. 

Dali su novu svrhu i novu namjenu starim limenkama koje bi inače možda završile u smeću ili negdje odbačene, a ovako su se ponovno vratile u novom ruhu i nekoga jako razveselile. Tu poruku dečki su poslali i svim gledateljima ovim videom - nemojte sve što je 'staro' bacati, napravite nešto novo i fora, jer za svaki stari predmet postoji nova namjena, samo je moramo znati pronaći!

 | Autor: Igor Soban/PIXSELL Igor Soban/PIXSELL

U serijalu 'Recikliraj i zaradi', nastao u suradnji sa zagrebačkom Čistoćom, Magic Leon i njegovi mali pomagači pokazat će vam kako reciklirati i iskoristiti stare stvari, umjesto da ih se baca u smeće - i kako na taj način zaštititi naš okoliš. Na naš JoomBoosast i zabavan način želimo vas ovim projektom potaknuti da smanjite količinu otpada i naučite kako 'starim' stvarima dati novu svrhu, kako ih učiniti funkcionalnima i kako ih ponovno 'oživjeti'!

Također, tu smo da vas pokušamo potaknuti da što više razvrstavate otpad i reciklirate te na taj način štitite i čuvate okoliš i naš planet - jer stvarno imamo samo jedan! I zato #razvrstajme! 

OSVOJI MEET-UP SA SVOJIM NAJDRAŽIM INFLUENCERIMA!

 | Autor:

Recikliranje i briga o okolišu se uvijek isplati, a prave prirodoljupce nagrađujemo. Zasuči rukave i pošalji nam fotku kako odvajaš otpad u Instagram inbox, a par sretnih eko-ratnika dobiti će priliku upoznati svoje omiljene JoomBoos influencere!

 | Autor:

 | Autor:

Tvoja reakcija?