Prvi 668 pregleda 18. svibnja 2018.

Ljetni praznici s Joomboosom i xfabniksx

Učenica/učenik si srednje škole? Zanimaju te stvari o kojima nemaš priliku učiti u školi? Još uvijek nemaš planove za ljeto? Onda je Innovation Academy ljetna škola pravi izbor za tebe!

Innovation Academy ljetna škola održat će se od 20. do 24. kolovoza na Visokom učilištu Algebra u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije. Riječ je o četiri petodnevna programa u sklopu kojih će se održati predavanja i radionice na temu tehnologije i inovacija, programiranja, digitalizacije i marketinga te komunikacijskih i prezentacijskih vještina.

Joomboos i Nika Ilčić ovog će ljeta ponovno podržati Innovation Academy projekt za srednjoškolce u ulozi predavača pa će ti pohađanje ljetne akademije omogućiti da iz prve ruke saznaš sve o svijetu youtubea, influencinga i digitalnog marketinga.

Do kraja mjeseca svoju kotizaciju možeš kupiti po promotivnoj cijeni od 450 kuna umjesto redovnih 890 kuna.

Potraži više informacija o programima ljetne škole i prijavi se na: https://innovationacademy.huki.hr

Pogledaj novi navijački hit Stoke i Layza!

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kbc74dnr1992

    ajme ovo je predobro. ja ću se prijaviti
  • misskiss

    ja bi ovo